Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Για ανθρωποκτονία της κόρης του ο 55χρονος

Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση είναι ο 55χρονος, ο οποίος αφού τραυμάτισε με μαχαίρι την 18χρονη κόρη του επιχείρησε να τη στραγγαλίσει και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα τους, στην Πετρούπολη, για να εξαφανίσει κάθε ίχνος.
Λίγες ώρες μετά το θάνατο της 18χρονης, ο εισαγγελέας μετέτρεψε την κατηγορία εναντίον του πατέρα της, από απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό, που ηταν αρχικά, σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Παράλληλα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του, προκειμένου να παραμείνει κρατούμενος, στο νοσοκομεί ΚΑΤ,  όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, μέχρι να ειναι σε θέση να απολογηθεί.
Το πρωί της περασμένης Τετάρτης, πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά, απεγκλώβισαν από διαμέρισμα στην Πετρούπολη, την 18χρονη και τον πατέρα της.
Η ιατροδικαστική έκθεση  αποκάλυψε οτι, το κορίτσι ήταν χτυπημένο με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος της και έφερε σημάδια, που μαρτυρούσαν την προσπάθεια του πατέρα της να τη στραγγαλίσει, πριν βάλει φωτιά.
Αφορμή για την οικογενειακή τραγωδία φέρεται να ήταν ένα SMS, που έστειλε η 18χρονη στη μητέρα της, για να την προστατέυσει!..
Την προειδοποιούσε να μην επιστρέψει, γιατί η συμπεριφορά του πατέρα της δεν ειχε αλλάξει.