Τρίτη 22 Μαΐου 2018

"Θα το ξανακάνει" λένε οι δικαστές, για τη 19χρονη που σκότωσε το νεογέννητο της

Στη φυλακή η 19χρονη, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο του βρέφους της, το οποίο βρέθηκε προ ημερών σε κάδο απορριμμάτων, στην Πετρούπολη.

Η νεαρή, που κατηγορείται  ότι, σκότωσε το νεογέννητο με συνεργό την 54χρονη μητέρα της, η οποία ομολόγησε πως το πέταξε στον κάδο, κρίθηκε τελικά προφυλακιστέα, καθώς το  Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών έλυσε τη διαφωνία ανακριτή – εισαγγελέα, γιά την προσωρινή της κράτηση.

Οι δικαστές του συμβουλίου, που αποφάσισαν να κρατηθεί προσωρινά κρίνουν ότι, εάν αφεθεί ελεύθερη ενδέχεται να ξανακάνει τα ίδια.
Αναφέρουν:
«..σε συνδυασμό με την προσωπικότητα και τον μέχρι τώρα βίο της κατηγορούμενης, η οποία καθ΄ομολογίαν της, παρά το νεαρό της ηλικίας της, εναλλάσσει ερωτικούς συντρόφους, αδιαφορώντας για τις συνέπειες μιας σεξουαλικής επαφής χωρίς την τήρηση προφυλάξεων – να σημειωθεί ότι, και κατά το παρελθόν η κατηγορούμενη είχε μία ακόμα ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, η οποία είχε τερματιστεί κάνοντας έμβλωση – κρίνεται βασίμως ότι, αυτή εάν αφεθεί ελεύθερη είναι πιθανόν, να διαπράξει και άλλα ομοειδή εγκλήματα».

Υπενθυμίζεται ότι στη φυλακή βρίσκεται ήδη και η μητέρα της μετά τη δική της απολογία, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.