Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Και γιά ναρκωτικά απολογούνται οι δυο Αλβανοί κακοποιοί, που απέδρασαν από πλοίο

Απολογούνται μεθαύριο Τετάρτη οι δυο Αλβανοί κακοποιοί, που απέδρασαν την περασμένη Τετάρτη το βράδυ από το λιμάνι του Πειραιά, στη διάρκεια της μεταγωγής τους που απέδρασαν , που θα τους μετέφερε στις φυλακές Αλικαρνασσού.
Οι δύο δραπέτες συνελήφθησαν σε επιχείρηση της Ε.Κ.Α.Μ (Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα) στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.
Στο σπίτι, που διέμεναν έκρυβαν ποσότητα 1,5 κιλού χασίς, γιά την οποία σχηματίστηκε δικογραφία και θα απολογηθούν μεθαύριο.
Οι δύο δραπέτες είναι βαρυποινίτες καταδικασμένοι σε ισόβια για δολοφονίες.
Ενας από αυτούς, 35χρονος Αλβανός, είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια, πριν μερικά χρόνια, επειδή είχε εκτελέσει έναν άνδρα στην Καλαμάτα και το ανήλικο παιδί του.
Ειδικότερα ήταν ο δράστης της διπλής δολοφονίας 35χρονου Αλβανού και του μόλις δύο ετών παιδιού του, που βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο πεσμένο σε χαντάκι, στις 29 Νοεμβρίου 2011, στο δημοτικό διαμέρισμα Άριος Καλαμάτας. Το άτυχο παιδάκι το είχε σφάξει με μαχαίρι.
Επίσης είχε συλληφθεί για τη δολοφονία 32χρονου στη Μικρομάνη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας  στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.