Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Ψάχνουν μαχαίρια αλλοδαπών στου Φιλοππάπου για το μυστηριώδη θάνατο του 25χρονου

Τις μεθόδους, που χρησιμοποιούν για να κρύβουν τα ναρκωτικά στις πιάτσες τοξικομανών, εικάζεται οτι, χρησιμοποίησαν, για να καλύψουν τα μαχαίρια τους,  οι δράστες της επίθεσης στον 25χρονο,  που βρέθηκε νεκρός, όταν έπεσε από βράχια 20 μέτρων στου Φιλοππάπου.
Σε αυτο το συμπέρασμα φέρονται να καταλήγουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνων, οι οποίοι μετέχουν στις έρευνες, για τον εντοπισμό των αλλοδαπών, που φέρονται οτι, λήστεψαν με μαχαίρι το 25χρονο θύμα και την κοπέλα του, που βρίσκονταν στου Φιλοππάπου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης, οι οποίοι ασχολούνται επι μήνες με τις ληστείες, που γίνονται στην περιοχή Φιλοππάπου, ειχαν ανακαλύψει το προηγούμενο διάστημα δεκαδες μαχαίρια μέσα σε θάμνους, που φερονται οτι, χρησιμοποιούνταν  ως κρυψώνες απο δράστες  επιθέσεων σε ανύποπτους, που έπεφταν θύματα ληστείας.
Οι αστυνομικοί πιστευουν οτι, ενδεχομένως, να βρουν και  τα μαχαίρια των δραστων της ληστείας του 25χρονου σε θάμνους της περιοχής, οπως εγινε και κατα το παρελθόν με άλλες περιπτώσεις.
Παραλληλα, προσπαθουν, να ταυτοποιήσουν στοιχεία της έρευνας, που διενεργούν στην περιοχή, με μαχαίρια,  που ειχαν  κατασχεθεί και εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, καθως και με βιολογικό υλικό από αλλοδαπούς, που εχουν προσαγάγει ως υπόπτους.