Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

"Μίλησαν" οι... τηλεκάρτες για τους δύο δραπέτες! (Βίντεο)


Οι τηλεκάρτες των δύο Αλβανών, που απέδρασαν από τις φυλακές Κορυδαλλού ανήμερα την Πρωτοχρονιά το βράδυ, έδωσαν – σύμφωνα με πληροφορίες – στοιχεία, που βοήθησαν τις Αστυνομικές Αρχές, να εντοπίσουν τον έναν από τους δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες των “Δικογραφιών” σε έρευνα, που έγινε στο κελλί του Κορυδαλλού, όπου κρατούντο οι δύο Αλβανοί δραπέτες, βρέθηκαν πέντε τηλεκάρτες, τις οποίες χρησιμοποιούσαν, το τελευταίο διαστημα, για να μιλάνε απο τα καρτοτηλέφωνα των φυλακών.

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου, φέρεται ότι έδωσε σημαντικά στοιχεία στις Αστυνομικές Αρχές, που οδήγησαν στον εντοπισμό ενός εκ των δύο και στην καταδίωξη του.

Οι δυο Αλβανοί, που το έσκασαν από τις φυλακές Κορυδαλλού έχουν συλληφθεί για ληστείες και κλοπές σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων σε Κέρκυρα και Αττική.
Οι συνθήκες απόδρασης τους διερευνώνται, όπως και η τυχόν εμπλοκή άλλων προσώπων μέσα και έξω από τις φυλακές.
Από όσα έχουν γίνει γνωστα μέχρι τώρα, φέρονται ότι, πήδηξαν τον μαντρότοιχο των φυλακών τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιους γάντζους.
Η απόδραση τους αποκαλύφτηκε την επομένη το πρωί, όταν έγινε η καταμέτρηση των κρατουμένων και διαπιστώθηκε ότι, έλειπαν...