Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ο ένας τον κρατούσε και ο άλλος τον μαχαίρωνε


Νεα στοιχεία, γα τη δολοφονία στη φυλακή του Αλβανού Αρμπερ Μπάκο έρχονται στο φως.
Ο συγκροτούμενος, που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ήταν ο Αλβανός, που φέρεται ότι, σκότωσε τον δικηγόρο  Μιχάλη Ζαφειρόπουλο! 
Οι δύο Αλβανοί ήτα συγκατηγορούμενοι στη δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, που πρόκειται να ξεκινήσει την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στο ΜΟΔ.
Οι δύο Αλβανοί φέρονται ότι, συζητούσαν μεταξύ τους για την δίκη, όταν έλληνας συγκρατούμενος . επιτέθηκε στον Μπάκο και τον ακινητοποίησε. Τότε ο άλλος Αλβανός  άρχισε να τον τον μαχαιρώνει, μέχρι τελικά να πέσει νεκρός.

Οι σκηνές της δολοφονίας καταγράφηκαν στις κάμερες

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Αρμπερ Μπάκο και ότι,  η σημερινή αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού δεν ήταν τυχαία, αλλά μια οργανωμένη δολοφονία.
Ο Αρμπέρ Μπάκο ήταν γνωστός με τα ψευδώνυμα “Ταμτάκος” και “Μάικλ”, ενω από το 2009, όταν μπήκε φυλακή, είχε δείξει τον χαρακτήρα του, προσπαθώντας να δημιουργήσει μέσα στη φυλακή ομάδες, των οποίων θα ηγείτο ο ίδιος. Για το λόγο αυτό τον έδιωξαν από τον Κορυδαλλό και τον μετέφεραν στις φυλακές Τρικάλων, όπου έκανε τα ίδια και έτσι τον πήγαν στις φυλακές Δομοκού και τέλος στο Μαλανδρίνο, από όπου αποφυλακίστηκε, για να ξανασυλληφθεί μετά το μακελειό σε νυχτερινό κέντρο του Πειραιά.
Τότε, ο 31χρονος κακοποιός επιτέθηκε με καλάσνικοφ στο μαγαζί “Έτσι απλά Ελληνάδικο” στο Μικρολίμανο, τα ξημερώματα ενός Σαββάτου του Νοεμβρίου του 2014, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 14 άνθρωποι.