Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

"Σκότωσαν τον Αλβανό, για του κλείσουν το στόμα στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου".

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

"Ηθελαν να του κλείσουν το στόμα. Γι' αυτό τον έσφαξαν"!
Αυτό δήλωσαν στις "Δικογραφίες" άνθρωποι, που γνωρίζουν το παρασκήνιο της δολοφονίας του Αλβανού Πάκο, που έγινε πριν απο λίγο στις φυλακές Κορυδαλλου απο δυο ομοεθνείς του, οι οποίοι τον μαχαίρωσαν μέσα στο θυρωρείο της Ε πτέρυγας, μπροστά στα ματια των σωφρονιστικών υπαλλήλων.
Το θύμα ειχε μεταχθει απο τις φυλακές Δομοκού στην Κρήτη, οπου εξέτιε ποινή κάθειρξης ως ηθικος αυτουργός της απόπειρας δολοφονιας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποίος εκπροσωπούσε τη ΛΑΓΗΕ (δημόσιο), στην δικη του σκανδάλου της Εnerga Hellas Power.
Επίσης το θύμα της δολοφονιας, ο Αλβανός Πάκο κατηγορείται ως ηθικος αυτουργός της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που εκπροσωπουσε κατηγορούμενο της Energa.
Δικαστικές και αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι, η δολοφονία του Αλβανού σχετίζεται με δυο σημαντικές δίκες, που ξεκινάνε αύριο και μεθαύριο.
Αύριο αρχίζει στο Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας σε δεύτερο βαθμό η δίκη για το σκάνδαλο της Energa Hellas Power, μα κατηγορούμενους 11 άτομα, μεταξύ των οποίων και τον Αριστείδη Φλώρο, ο οποιος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 23 ετών και βρίσκεται στη φυλακή.
Οι υπόλοιποι συγκατηγορούμενοι του, μεταξύ των οποίων και ο πατέρας του Αχιλέας, εχουν καταδικαστει σε μικρότερες ποινές απο 17 χρόνια και κατω.
Η δεύτερη μεγάλη και σημαντική δίκη, στην οποια ο Αλβανός, ο οποιος δολοφονήθηκε, ηταν κατηγορούμενος ως ηθικός αυτουργός, είναι η δίκη για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, η οποια ξεκινάει μεθαύριο Τετάρτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.