Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Ιατροδικαστής: "Eτσι σκότωσε την 29χρονη ο παΤΕΡΑΣ της στην Κέρκυρα" (Βίντεο)

Συγκλονίζουν τα ευρήματα της ιατροδικαστή κ. Κούση, που έκανε νεκροψία - νεκροτομή στην άτυχη 28χρονη, που σκότωσε ο πα ΤΕΡΑΣ της στην Κέρκυρα, χτυπώντας την με σιδερόβεργα μέχρι θανάτου, επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της με τον Αφγανό φίλο της.

Επτά χτυπήματα στο κεφάλι με σιδηρολοστό, πολλαπλά στο σώμα της, καθώς και χτυπήματα άμυνας στα χέρια της, που καταδεικνύουν ότι, η κοπέλα πάλεψε για τη ζωή της, είναι η εικόνα από τη νεκροψία - νεκροτομή, που κατατάσσουν τη δολοφονία της 29χρονης ως ένα από τα αγριότερα και πιό βίαια  εγκλήματα.
"Μίσος και πάθος" καταδεικνύει, σύμφωνα με την ιατροδικαστή η πράξη του πατέρα, που έθαψε την κόρη του σε διπλανό κήπο και παρίστανε ότι, είχε εξαφανιστεί  και δήθεν την αναζητούσε!
"Δεν είναι ένα χτύπημα, που έφερε η κακιά στιγμή, τόνισε η ιατροδικαστής κ. Κούση, μιλώντας στην εκπομπή "Μαζί σου".
Δείτε την εκπομπή:http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/mazi-sou/2019-01-03-11
"Eδώ μιλάμε γιά πολλαπλά χτυπήματα. Και μάλιστα με σιδηρόβεργα, καταδεικνύουν βαθύτερα πράγματα. Βαθύτερα αίτια. Υπάρχει κάτι ψυχολογικό στον πατέρα.
ΜΠΕΝΕΑ: Γιατρέ καλημερα. Τα χτυπήματα, η βιαιότητα, o τρόπος που το έκανε και το ότι δεν σταματούσε, δείχνουν ότι είχε πρόθεση να την σκοτώσει;
ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ: Δείχνουν ότι, δεν είχε πρόθεση να σταματήσει.
ΜΠΕΝΕΑ: Ενώ μπορούσε φυσικά να σταματήσει..
ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ:Δεν ξέρω εαν αυτό δείχνει ότι, αυτός ο άνθρωπος είχε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα... Η ιατρικό υπόβαθρο υγειας τέτοιο, που δεν μπορούσε να βάλει φρένο στον θυμό του.. Ηδη υποκρύπτει άλλα πράγματα. Ολα αυτα πρέπει να διερευνηθούν, σας διαβεβαιώ με πολλή μεγάλη προσοχή και λεπτομερέστατα...