Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Mε έγγραφο της η Ιντερπολ είχε ενημερώσει μία εβδομάδα πριν ότι, θα γίνει απόδραση Αλβανού στον Κορυδαλλό!

Αμείλικτα ερωτηματικά παραμένουν αναπάντητα, για το πως κατάφεραν να αποδράσουν οι δύο Αλβανοί κρατούμενοι, ανήμερα την Πρωτοχρονιά από τις φυλακές Κορυδαλλού, όταν μία εβδομάδα νωρίτερα, με έγγραφο της η Ιντερπολ, πληροφορούσε  ότι, επίκειται απόδραση Αλβανού κρατούμενου!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των "Δικογραφιών", μία εβδομάδα πριν να φύγουν πηδώντας τη μάντρα οι δύο Αλβανοί κρατούμενοι, έγγραφο της Ιντερπολ, που έφτασε στις φυλακές, κτύπαγε συναγερμό, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι, προετοιμαζόταν απόδραση Αλβανού κρατούμενου, την έκδοση του οποίου είχε ζητήσει η χώρα του, για να δικαστεί για δολοφονία αστυνομικών.
Η πληροφορία της Ιντερπολ επιβεβαιώθηκε, μόνο που απέδρασαν δύο άλλοι Αλβανοί και όχι αυτός, γιά τον οποίον υπήρχαν πληροφορίες.
Το περίεργο είναι πως, ενω ήξεραν ότι, ενδεχομένως να γινόταν απόδραση, απουσίαζαν οι εξωτερικοί φρουροί,  στο 5ο και στο 6ο φυλάκιο, ακριβώς στο σημείο της μάντρας, από όπου έφυγαν οι κρατούμενοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα, η οποία είναι σε εξέλιξη, οι φύλακες σχόλασαν στις 2 το μεσημέρι, έμειναν υπερωρία μέχρι τις 5, αλλά δεν αντικαταστάθηκαν από τη βραδυνή βάρδια, που κανονικά εργαζόταν 2 με 10.
Η δικαιολογία είναι, πως δεν επαρκούσε το προσωπικό, καθώς εκείνη την ημέρα, είχαν πάρει ρεπό!