Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Και απόπειρα βιασμού της 22χρονης ομολογεί χούλιγκαν του Ολυμπιακού!



ΝΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ αποκαλύπτουν οι "ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ", για την υπόθεση του βίντεο της ντροπής, με το μαχαίρωμα της 22χρονης, που φέρεται ότι, έγινε  από πέντε χουλιγκανς του Ολυμπιακού.
Μετά από το βίντεο της ντροπής, με τις σκηνές του μαχαιρώματος 22χρονης οπαδού του Παναθηναικού από πέντε Χουλιγκανς του Ολυμπιακού, που αποκάλυψαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ προχτες οι "ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ", νέα  συγκλονιστικά στοιχεία αποακλύπτονται, για την δολοφονική επίθεση.
Οπως προκύπτει από μηνύματα, που αντηλλάγησαν μέσω του διαδικτύου, ο ένας από τους εμπλεκόμενους στη δολοφονική  απόπειρα σε βάρος της 22χρονης οπαδού του Παναθηναικού, με την ονομασία "ΘΥΡΑ 7 - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ", ομολογεί απόπειρα βιασμού της!
Σύμφωνα με το στοιχεία, που βρίσκονται στα χέρια των Αρχών, συνομιλούν ο χρήστης  "ΘΥΡΑ 7 - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ", ο οποίος φέρεται να είναι χούλιγκαν του Ολυμπιακού, με τον χρήστη George Highlander, o οποίος φέρεται ότι, είναι οπαδός του Παναθηναικού.
Στο διάλογο, που ακολουθεί, ο οποίος παρά την προσπάθεια, η οποία έγινε να σβηστεί από το διαδίκτυο, βρίσκεται στα χέρια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο χρήστης  "ΘΥΡΑ 7 - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ" ομολογεί μεταξύ άλλων "... τυχαια έπεσε πάνω εκεί που δεν έπρεπε... ωραία γκομενίτσα είναι κ της την πέσανε για σεξ. δεν κάθησε κ έφαγε τα χαστούκια της... τέλος πάντων, σου είπα μην μιλάς για το τίποτα... δεν μου αρέσει να μιλάω για ένα τίποτα.. για πες εσυ τώρα.. φοράς παπούτσια ή είσαι ξυπόλητος..."
George Highlander: Oπότε ομολογείς για απόπειρα βιασμού... τόσο μαλάκας είσαι... Εγω μια χαρά είμαι... εσεις να δούμε τι θα απογίνετε... ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ".
Η συνομιλία μεταξύ των οπαδών έχει μπει στο μικροσκόπιο των Διωκτικών Αρχών, που χτες πραγματοποίησαν εφόδους σε στέκια οπαδών του Ολυμπιακού, για να συλλάβουν τους δράστες του μαχαιρώματος της 22χρονης.