Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Ζήτημα... ΜΕΓΕΘΟΥΣ!


Eχουν... αναστενάξει οι εθελοντές στους Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας, από την ανοργανωσιά, καθώς προέκυψε θέμα και με το μέγεθος των στολών τους.
Σύμφωνα με μαρτυρία πατέρα 11χρονης, που είναι εθελόντρια στη δοργάνωση του beash tennis, το μέγεθος της στολής, που της δόθηκε ήταν πολύ μεγαλύτερο, κυρίως το παντελονάκι, που ήταν size... σκελαία!
Η δικαιολογία, που δόθηκε ήταν ότι, έχουν εξαντληθεί τα μικρά νούμερα small και αυτά, που μένουν είναι medium.
Στη μικρή εθελόντρια, προτάθηκε από τους υπεύθυνους “εάν έχει κάτι παραπλήσιο στο σπίτι της, με το σορτσάκι της στολής, να φορέσει αυτό”, ενώ σε ηλεκτρονικό μήνυμα, που έστειλε ο πατέρας της, στην προσπάθεια του, να γνωστοποιήσει το γεγονός στην υπεύθυνη των ομάδων εθελοντών και να διαμαρτυρηθεί ευγενικά, απάντηση δεν δόθηκε.
Τελικά ο πατέρας της 11χρονης εθελόντριας επωμίστηκε το κόστος, αγοράζοντας ένα παντελονάκι, παραπλήσιο με αυτό των εθελοντών, επειδή το παιδί θα συμμετάσχει αύριο ως ball girl, στους αγώνες.
Το παράπονο πατέρα και παιδιού, δεν είναι μόνο για το μέγεθος του ρουχισμού, αλλά κυρίως για τη αντιμετώπιση, που είχαν.
Σε επικοινωνία του με τη στήλη, ο πατέρας της μικρής εθελόντριας, έδωσε μαθήματα... συμπεριφοράς, με δύο κουβέντες:
Κατανοώ ότι όταν έχεις να διαχειριστείς μεγάλο όγκο εργασιών μπορεί να προκύψει κακός προγραμματισμός (λανθασμένη παραγγελία σε μεγέθη στολών).
Οφείλεις ως manager όμως να διαχειριστείς οποιοδήποτε ζήτημα που η αβλεψία σου δημιούργησε, αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστείς ανίκανος.
Σίγουρα όμως είσαι αγενής όταν δεν απαντάς σε ένα "ευγενικό" email που λαμβάνεις και αφορά αρμοδιότητές σου”.