Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

ΑΙΔΩΣ... ΕΕΑ 3

Απολαυστε τα αίσχη της ΕΕΑ στην υπόθεση της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ μέσα από την εκκρεμουσα αίτηση ανάκλησης του Αντιπροέδρου του ΙΔΕΑΔ Γιώργου ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ για λογαριασμό του προπονητή Μάκη ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ και του γεωπόνου Νίκου ΣΜΥΡΙΔΗ κατά της ΕΕΑ! 


ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 


ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
              
Του Θωμά ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ, επαγγελματία προπονητή ποδοσφαίρου, κατοίκου Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου 86, με ΑΦΜ 998063173 

                   Κ Α Τ Α 

1.Του Ευάγγελου ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, 
2.Του Αναστασιου ΚΡΗΤΙΚΟΥ, 
3.Του Ιωάννη ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ, 
4.Του Λάζαρου ΟΡΦΑΝΙΔΗ, 
5.Του Ντούσαν ΣΤΕΒΙΤΣ, 
6.Του Μποριβογιε ΡΙΣΤΙΤΣ, 
7.Του Δημητρίου ΠΟΛΙΤΗ, 
8.Του Κωνσταντίνου ΤΣΑΜΟΥΡΗ, 
όλων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και κατοίκων για επιδόσεις Αθηνών, Πατησίων 128,
9.Του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομενων Ποδοσφαιριστων (ΠΣΑΠ), ως παρεμβαντος κι εκπροσωπουντος δια της Νομικής Υπηρεσίας του τους ποδοσφαιριστες που εδρεύει στην Αθήνα κι εκπροσωπείται νόμιμα. 

   ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ-ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 

1.Της από 7.3.2019 απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικου Αθλητισμού της ΓΓΑ, 
2.Της από 8.5.2019 απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικου Αθλητισμού της ΓΓΑ.



ΛΟΓΟΙ ΑΙΤΗΣΗΣ
Τις παραπάνω αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικου Αθλητισμού, προσβάλλω για τους εξής ορθούς, νόμιμους, βασιμους,ουσιαστικους κι αληθινούς λόγους :


1.ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 
Με τις προσβαλλομενες αποφάσεις η ΕΕΑ, κατά παράβαση του Συντάγματος, του Ποινικού Κώδικα, της ΕΣΔΑ και του Αθλητικού Νόμου 2725/1999 αγνόησε τους εκτελεστούς τίτλους μου, ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΗΡΥΞΕΙ ΩΣ ΜΕΣΕΓΓΥΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ! 

2.ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΧΘΕΝΤΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΗΣ ΜΕΣΕΓΓΥΗΣΗΣ
Ειδικωτερα οι προσβαλλομενες κατά τρόπο προκλητικό, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, παραβίασαν το διατακτικο της υπ. Αριθμ. 1361/2017 απόφασης του Δικαστηρίου, το οποίο ρητά διέταξε την μεσεγγυηση της επιδικης εγγυητικης και συγχρόνως ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΕΜΟΥ Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ! 
Όμως για να ολοκληρωθεί η παράνομη κατάπτωση της εγγυητικης και να αποδοθούν τα χρήματα στους ποδοσφαιριστές, έπρεπε να παρανομησει και η έτερη μεσεγγυουχος εγγυητρια τράπεζα να ρευστοποιησει την δεσμευμένη υπερ εμου υλική αξία της και να την καταθέσει στον λογαριασμό της ΕΕΑ προς διάθεση στους υποτίθεται δικαιούχους ποδοσφαιριστές. 
Η ΕΕΑ με τις προσβαλλομενες αποφάσεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ, έκρινε οτι Η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 2019 ΚΙ ΌΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ 2017!
Δηλαδή η ΕΕΑ έβαλε στην ζυγαριά της μια κανονική ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ απόφαση Ασφαλιστικών Μέτρων, ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, και ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ προσωρινές διαταγές που αργότερα μετεξελιχθηκαν σε κανονικές αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων, καταλήγοντας σε ένα εκτρωματικο νομικό πόρισμα επιλέγοντας τις δεύτερες. 

3.ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ Ν. 2725/1999
Σύμφωνα με τα άρθρα 78 επ. του Ν. 2725/1999 Η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΕΑ ΟΙ ΠΑΕ, ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΠΤΕΙ ΥΠΕΡ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Ή ΤΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ... 
Είναι προφανές από το γράμμα και την ratio αυτής της διάταξης οτι σκοπός του αθλητικού νομοθέτη ειναι να διασφαλίσει την ικανοποίηση των συμβατικών απαιτήσεων των δανειστών των ΠΑΕ, παρέχοντας ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΈΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ. 
Όμως η ορθή ερμηνεία και δίκαιη εφαρμογή της διάταξης κατά την μέχρι τώρα νομολογία αλλά κι επί χρόνια πρακτική της ΕΕΑ, προϋποθέτει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ Ή ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΏΝ ΤΙΤΛΩΝ! 
Αντίθετα σε περίπτωση, όπως η επιδικη, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ! 
Επομένως η ΕΕΑ δολίως και με σκοπιμότητα παρανομησε και αποφεύγοντας επί μήνες να δικάσει την αίτηση μου, προκειμένου να δοθεί χρόνος μέχρι να εκδώσουν αποφάσεις και οι δανειστές ποδοσφαιριστές και να προλάβουν να προσφύγουν στην Επιτροπή. 
Απόδειξη του δολου της ΕΕΑ είναι αφενός μεν ο μη ορισμός συζήτησης της αίτησης μου για κατάπτωση από 2 Οκτωβρίου μέχρι τονΝοεμβριο, οπότε διεκοπησαν οι εργασίες της, παρά τα συνεχή υπομνήματα μου που τους προειδοποιουσα για κεχωρισμενη κι αυτοτελή εκδίκαση σε σχέση με φημολογουμενες άλλες αιτήσεις, αφετέρου δε ο τελικός προσδιορισμός της συζήτησης της αίτησης μου έγινε από κοινού με τις αιτήσεις οκτώ ποδοσφαιριστων κι ενός τρίτου! 
Επομένως οι αποφάσεις της ΕΕΑ, παρότι... εικονικά εφάρμοσαν το Νόμο, διατάσσοντας την κατάπτωση υπέρ των ποδοσφαιριστων, ουσιαστικά είναι αντίθετες στο Νόμο, επειδή δεν δίκασαν σε χωριστές δικασιμους τις αντίθετες αιτήσεις εμου και των ποδοσφαιριστων και δεν έλαβαν υπόψη τις προγενεστερες δικές μου αποφάσεις! 


4.ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 904 ΚΠΟΛΔ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ
Από το άρθρο 78 του Ν. 2725 δεν προκύπτει κάποια διάκριση μεταξύ των εκτελεστών τίτλων που απαιτούνται για την κατάπτωση της εγγυητικης επιστολής, ενώ από το άρθρο 904 του ΚΠολΔ ρητά ορίζονται οι εκτελεστοι τίτλοι, χωρίς όμως να δίνεται αυξημένη ισχύ σε κάποιον από αυτούς. 
Στην επιδικη υπόθεση η ΕΕΑ είχε να κρίνει τους δικούς μου εκτελεστούς τίτλους από την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων και την Εργατική Απόφαση, τον εκτελεστο τίτλο από την Διαταγή πληρωμής του τρίτου και από τις αποφάσεις των ασφαλιστικών μέτρων των ποδοσφαιριστων. 
Όμως όλες αυτές οι αποφάσεις έχουν εκδοθεί σε διαφορετικές ημεροχρονολογιες, ενώ προϋπήρχε και η δεδομένη δέσμευση από την υπέρ εμου μεσεγγυηση, οπότε η ΕΕΑ ΉΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΆΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ, ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ. 
Βεβαίως θα έπρεπε να γίνει δεκτή η δική μου αίτηση και στη συνέχεια του τρίτου ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ, ΕΝΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ! 
Επομένως, ακόμα και να μην ίσχυε το διαταχθεν υπέρ εμού ασφαλιστικό μέτρο της μεσεγγυησης, μη υπαρχουσης δέσμευσης από τα ασφαλιστικά μέτρα των ποδοσφαιριστων, ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΙ ΕΠΡΟΗΓΕΙΤΟ Ο ΕΚ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΜΟΥ. 

5.ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ 
ΕΠΕΙΔΗ επομένως καταφανεστατα παραβιασθηκε η θεμελιώδης νομική αρχή του PRIOR TEMPORE, POTIOR JURE, καθώς η ΕΕΑ, αν έκρινε ορθά και δίκαια, αυτοτελώς και κεχωρισμενα κάθε αίτηση ανάλογα με τον χρόνο αίτησης αλλά κι έκδοσης του εκτελεστού τίτλου, εγώ θα είχα ικανοποιηθεί πλήρως αλλά κι όλοι οι υπόλοιποι δανειστές θα είχαν ικανοποιηθεί αναλογικά από το υπόλοιπο της εγγυητικης. 

6.ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΟ ΜΟΥ
Εκτός όμως από την ευθεία παραβίαση δικαστικων αποφάσεων, για την οποία θα προσφύγω στο ειδικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου, τόσο η ΕΕΑ, όσο και η Τράπεζα Πειραιώς αγνόησαν και δεν εκτέλεσαν το κατασχετηριο μου. 
Από την μία πλευρά η Τράπεζα κατά παράβαση του Αθλητικού Νόμου, της εγγυητικης σύμβασης αλλά και της απόφασης που την κατέστησε μεσεγγυουχο, με την δήλωση της, ούτε λίγο - ούτε πολύ, μου απάντησε οτι τα χρήματα της εγγυητικης έχουν ενεχυριασθει για δικό της λογαριασμό. 
Από την άλλη πλευρά η ΕΕΑ, μεταξύ των πολλαπλών παρανομιων της, ξέχασε στο σκεπτικό της να ασχοληθεί με το κατασχετηριο μου και την επιπρόσθετη αίτηση μου για λήψη μέτρων κατά της Τράπεζας, αποφασιζοντας να διατάξει την κατάπτωση ΕΝΟΣ ΚΕΝΟΥ ΑΠΟ ΧΡΉΜΑΤΑ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ, (κατά δηλωση της ίδιας της Τράπεζας!) ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑΣ ΑΚΑΛΥΠΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ!(που μυστηριωδως τελικά ξαναγεμισε με χρήματα!!!) 
Επίσης πρέπει να συνεκτιμηθει το γεγονός οτι η ΕΕΑ απέφυγε να αναφέρει οτι εκτός από το δικό μου κατασχετηριο, ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΏΝ, το οποίο έτυχε της ίδιας δήλωσης εκ μέρους της Τράπεζας! 

7.ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι προσβαλλομενες αποφάσεις παραβίασαν βασικές δικονομικες διατάξεις τόσο του ΚΠολΔ, όσο και του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, (περί ομοδικιας κλπ), καθώς η ΕΕΑ προσδιορισε κοινή δικάσιμο για την συζήτηση αντιθέτων αιτήσεων, απόλυτα συγκρουομενων δικαιωμάτων και συμφερόντων ΜΕΤΑΞΥ ΜΗ ΟΜΟΔΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ! 
Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, ακόμα και για τριτοκοσμικες χώρες, για οποιοδήποτε δικαστικό ή διοικητικό όργανο, ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΕΙ ΆΣΧΕΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. 
Αποτέλεσμα αυτής της σντιδικονομικης και αντισυνταγματικης συνεκδικασης, είναι η τριτενεργεια αποφάσεων με βλαπτικό τρόπο εις βάρος άλλων προσώπων που δεν τυγχάνουν ούτε ομοδικοι-αντίδικοι , ούτε διαδικοι! 

8.ΑΡΝΗΣΙΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Από όλα τα προαναφερθεντα είναι πασιφανές οτι έχουμε στην εννομη τάξη μας ένα όργανο που αρνείται να εφαρμόσει δικαστικές αποφάσεις, παραλείπει συστηματικά να προβεί στις οφειλομενες νόμιμες ενέργειες που περιγράφονται από τον αθλητικό νόμο κι εν τέλει φθάνει στο σημείο να διαπράττει την ρητά απαγορευομενη από το Σύνταγμα ΑΡΝΗΣΙΔΙΚΙΑ, καθώς αντί να εκδίδει τυπικές διαπιστωτικες πράξεις αμελλητι, καθυστερεί επί μήνες να προσδιορίσει τις συζητήσεις των αιτήσεων, ενώ συχνά - πυκνά κατεβάζει για μήνες... ρολά, όπως έγινε το διάστημα από Νοέμβριο έως Ιανουάριο παρά τις εγγραφες διαμαρτυρίες μας. 


9.ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ 
Πέραν των προαναφερθεντων είναι προφανές οτι οι εκτελεστοι τίτλοι των ποδοσφαιριστων δεν έπρεπε να γίνουν δεκτοί από την ΕΕΑ, γιατί ειχαν αποδυναμωθει κι ειχαν απωλεσει την δεσμευτικοτητα τους :
α. Επειδή οι αιτήσεις των ποδοσφαιριστων προς το Δικαστήριο  ζητούσαν ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΕΠΙΔΙΚΑΣΗΣ  ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ Ή ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ. 
β. ΕΠΕΙΔΗ επομένως κατά τον χρόνο της ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΣΗ ενώπιον σας των επιδικων αιτήσεων είχε παύσει σε κάθε περίπτωση η ισχύς των προσωρινών διαταγων περί μη μεταβολής της νομικής κατάστασης της εγγυητικης κι επομένως ΥΠΕΡΙΣΧΥΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΜΟΥ, ΆΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΣΕΓΓΥΗΣΗΣ. 

10.ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΗ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΕΠΙΔΙΚΑΣΗΣ ΚΑΤ'ΑΡΘΡΟΝ 729 ΠΑΡ. 5 ΚΠολΔ 

Η χειρότερη παραβίαση όμως εκ μέρους της ΕΕΑ αφορά την ίδια τη νομικη ισχύ των υποτιθεμενων εκτελεστών τίτλων που κατόπιν κακοδικιας του εισηγητή και των μελών της σύνθεσης δεν ελέγχθηκαν κατά το Νόμο (ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΕ ΜΕΝΑ, ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΓΩΓΗΣ!) κι εκτελέστηκαν παρανόμως,καθως είχαν αυτοδικαίως αρθεί κατά το άρθρο 729 παρ. 5,εδ.2 του ΚΠολΔ. 
Σύμφωνα με αυτό το άρθρο μέσα σε 60 ημέρες από την επιδοση της απόφασης περί προσωρινής επιδικασης, ο υπέρ ου υποχρεούται να ασκήσει αγωγή για την οριστική διάγνωση της απαίτησης του, ενώ αν παρέλθει απρακτη η προθεσμία, η απόφαση παύει αυτοδικαίως να ισχύει. 
Δηλαδή αιρονται οι εννομες συνέπειες της απόφασης που αποδυναμωνεται από κάθε ισχύ και συγχρόνως αποδυναμωνεται πλήρως κι ως εκτελεστος τίτλος, με αποτέλεσμα τυχόν εκτέλεση της να συνεπάγεται ακυροτητα του τίτλου και της απαίτησης! 
Σύμφωνα με τη νομολογία και την επιστήμη με την μη άσκηση εξομοιουται και η προσχηματικη άσκηση της, δηλαδή η εμπροθεσμως ασκηθεισα αλλά εσκεμμένα μη δικασθεισα, είτε μέσω αναβολών, είτε μέσω ματαίωσης που επιφέρουν τις ίδιες συνέπειες της άρσης, όπως άλλωστε και η απορριπτική απόφαση επί της αγωγής. 
Κι αυτό γιατί η ratio του νομοθέτη θέλει ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ Η ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ. 

ΕΠΕΙΔΗ οι καθ'ων παραπλάνησαν με σκοπιμότητα την Επιτροπή Σας, προκειμένου να εκμαιευσουν κατάπτωση της επιδικης εγγυητικης επιστολής παραμεριζοντας τους νόμιμους και εγκυρους δικούς μου εκτελεστους τίτλους αποκρυπτοντας την μετά την όντως εμπροθεσμως ασκηθεισα αγωγή τους ΑΝΑΒΟΛΗ (κατόπιν αίτησης τους, ερήμην της ΠΑΕ!) της εκδίκασης της αρχικά και ΜΑΤΑΙΩΣΗ της τελικά, πάλι με δική τους πρωτοβουλία! 
ΕΠΕΙΔΗ ήδη έχω ασκήσει ενώπιον του αρμόδιου ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ακυρωτικη ανακοπή κατά της εκτέλεσης και των αποφάσεων της ΕΕΑ, ενώ έχει εκδοθεί και η υπ. Αριθμ. 809/2019 Απόφαση του ιδιου Δικαστηρίου που παρότι είχε κάνει δεκτή την αίτηση προσωρινής διαταγης, απέρριψε την αίτηση αναστολής καθαρά για Δικονομικους λόγους που κατά τον νέο ΚΠολΔ δεν επιτρέπουν την αναστολή της αναγκαστικής εκτέλεσης επί χρηματικων απαιτήσεων,
ΕΠΕΙΔΗ η ανακοπή μου πιθανολογειται βάσιμα οτι θα ευδοκιμήσει, θα αναγνωρισθεί η άρση της ισχύος των εκτελεστών τίτλων των αντιδικων και θα διαταχθεί η ακύρωση των αποφάσεων της ΕΕΑ. 
ΕΠΕΙΔΗ σε περίπτωση που η Επιτροπή Σας δεν προβεί στην αναγνώριση της αυτοδικαιης άρσης της ισχύος των εκτελεστών τίτλων των καθ'ων και την ακύρωση των αποφάσεων της περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, επιφυλασσομαι για άσκηση αγωγών αποζημίωσης κατά του Ελληνικού Δημοσίου και των κακοδικασαντων μελών της ΕΕΑ,καθως και για καταγγελίας στον Αντεισαγγελεα του Αρείου Πάγου επί Αθλητικών Θεμάτων για την μη τήρηση της αθλητικης νομοθεσίας 


ΕΠΕΙΔΗ για όλους τους προαναφερθεντες λόγους η υπό κρίση αίτηση πρέπει να γίνει δεκτή 

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ 

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου 

                ΣΑΣ ΖΗΤΩ 

1.Να γίνει δεκτή η παρούσα αίτηση - καταγγελία,
2.Να αναγνωρίσετε την άρση της ισχύος των εκτελεστών τίτλων των καθ 'ων,
3.Να ακυρωθούν και να εξαφανισθουν οι από 7.3.2019 και 8.5.2019 αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικου Αθλητισμού,
4.Να υποχρέωσετε τους καθ' ων να επιστρέψουν ως αχρεωστητως καταβληθεντα τα εισπραχθεντα ποσά από την κατάπτωση της εγγυητικης επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ. 


        ΑΘΗΝΑ 11.11.2019

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 



ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ - ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΗΣ ΑΡΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 

Του Νικολάου ΣΜΥΡΙΔΗ, κατοίκου Σκουταρεως Σερρών 

         Κ Α Τ Α 
1.Της από 7.3.2019 απόφασης της ΕΕΑ, 
2.Της από 8.5.2019 απόφασης της ΕΕΑ

Με τις προσβαλλομενες αποφάσεις σας απορριψατε την αίτηση μου για κατάπτωση της εγγυητικης επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, όπως συγχρόνως απορριψατε και την αντίστοιχη αίτηση του επαγγελματια προπονητή Θωμά ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ, και αντιθέτως δεχθηκατε τις αιτήσεις κατάπτωσης όλων των πρώην ποδοσφαιριστων της ίδιας ΠΑΕ και διαταξατε την αναλογική κατανομή της μεταξύ αυτών.
ΕΠΕΙΔΗ όμως η Επιτροπή Σας κατά την διοικητική διαδικασία της συζήτησης και της έκδοσης αυτών των αποφάσεων μέσω πολλαπλών παράνομων πράξεων και παραλειψεων παραβίασε με δόλο και σκοπιμότητα το Σύνταγμα, την ΕΣΔΑ, το Ν. 2725,τον ΚΠολΔ και τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, ενώ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΈΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΩΜΑ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ!
Συγκεκριμένα, προσβάλλω τις αποφάσεις σας για τους παρακάτω αναλυτικά εκτιθεμενους λόγους :

Α.ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΗ ΆΡΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΕΠΙΔΙΚΑΣΗΣ ΚΑΤ'ΑΡΘΡΟΝ 729 ΠΑΡ.5 ΚΠΟΛΔ.

Πέραν των υπολοίπων παρανομιων που έχει επισημάνει στην ανακοπή του ο προπονητής Θωμάς ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ και που φυσικά θα συμπεριλάβω κι εγώ στην δική μου αγωγή, μετά την έκδοση των προσβαλλομένων αποφάσεων και κατά την διαδικασία της εκδίκασης της Προσωρινης Διαταγης και της αίτησης αναστολής στο Ειρηνοδικειο Αθηνών, προέκυψαν νέα στοιχεία, όσον αφορά την εγκυρότητα και ισχύ των εκτελεστών τίτλων των ποδοσφαιριστων, τα οποία δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε αλλά απ'οτι εκ των υστέρων αποδείχθηκε, πλημμελως ελέγχθηκαν από την ΕΕΑ!
Η Επιτροπή Σας λοιπόν προκειμένου να υπερκερασει την δεδομένη χρονικά και νομικά προτεραιότητα τόσο της απόφασης περί μεσεγγυησης της εγγυητικης και της απόφασης επί της αγωγης του ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ, όσο και της δικής μου Διαταγης Πληρωμής, κατέφυγε σε εκτρωματικες νομικές κατασκευές, αποδεχομενη ως δεσμευτικές αρχικά τις προσωρινές διαταγές των ποδοσφαιριστων και κατόπιν τους εκτελεστούς τίτλους των ασφαλιστικών μέτρων περί προσωρινής επιδικασης του Ειρηνοδικειου Αμαρουσίου.
Όμως προφανώς ξέχασε να ελέγξει αν αυτοί οι εκτελεστοι τίτλοι είχαν εξοπλισθει με τελεσίδικη ή προσωρινά εκτελεστή απόφαση επί της αγωγής τους. 
Γιατί αν είχατε κάνει τον έλεγχο που περιεργως κάνετε επιλεκτικά σε άλλες υποθέσεις, θα είχατε διαπιστώσει οτι η Νομική Υπηρεσία του ΠΣΑΠ σας παραπλάνησε, καθώς ναι μεν ασκήθηκε εντός 60 ημερών η σχετική Εργατική Αγωγή, πλην όμως ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ Η ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΑΡΧΙΚΑ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ!
Δηλαδή, η διαγνωστική δίκη που έπρεπε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να ακολουθήσει κι έπρεπε να αφορά το ουσιαστικό δικαίωμα, προς εξασφάλιση του οποίου είχε διαταχθεί το ασφαλιστικό μέτρο της Προσωρινης Επιδικασης, δεν έγινε ποτέ και φυσικά δεν υπάρχει απόφαση που να διαγιγνωσκει την ύπαρξη της ταυτότητας μεταξύ του δικαιώματος που είναι αντικείμενο της διαγνωστικής δίκης και του δικαιώματος που ήταν αντικείμενο της δίκης των ασφαλιστικών μέτρων.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ, ΝΟΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΙ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ, Η ΉΔΗ ΕΠΕΛΘΟΥΣΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ, ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ, ΝΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ!

Β.ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ 
Πέραν όμως της αυτοδικαιης άρσης των ασφαλιστικών μέτρων, είχε ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ το ασφαλιστεο δικαίωμα, καθώς η υποτιθέμενη δέσμευση από τις προσωρινές διαταγές των ποδοσφαιριστων, ΕΙΧΕ ΉΔΗ ΛΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΕΠΙΔΙΚΑΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΙΤΗΜΑ ΕΙΤΕ ΜΕΣΕΓΓΥΗΣΗΣ, ΕΙΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ.
Αυτό το νομικό πόρισμα προκύπτει από μια απλή χρονολογική παράθεση όλων των αποφάσεων των εμπλεκομένων :
α. Την 27. 6.2018 εκδόθηκε η προσωρινή διαταγή των 3 πρώτων ποδοσφαιριστων, την 11.7.2018 διατηρήθηκε και την 20.7.2018 ΈΠΑΥΣΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ, ΛΟΓΩ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ 869/2018 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΣΦ. ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΔΙΚΑΣΗ, ενώ την 27.7.2018 υπεβλήθη στην ΕΕΑ η αντίστοιχη αίτηση κατάπτωσης,
β. Την 2. 8.2018 εκδόθηκε η προσωρινή διαταγή των υπολοίπων 5 ποδοσφαιριστων, την 12.9.2018 διατηρήθηκε και την 22.10.2018 ΕΠΑΥΣΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΛΟΓΩ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ 1186/2018 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΔΙΚΑΣΗ, ενώ την 30.10.2018 υπεβλήθη στην ΕΕΑ η αντίστοιχη αίτηση κατάπτωσης,
γ. Την 6.11.2017 εκδόθηκε η 1361/2017 απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων του Ειρηνοδικειου Αθηνών υπέρ του ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ, η οποία διέταξε προσωρινή επιδικαση και μεσεγγυηση της εγγυητικης που ίσχυε μέχρι να διατασσοταν κατάπτωση υπέρ αυτού,
δ. Την 24.8.2018 εκδόθηκε η 987/2018 Απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών επί της αγωγής του ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ, την 28.8.2018 υπέβαλε στην ΕΕΑ αίτημα διατήρησης της μεσεγγυησης και την 1.10.2018 και αντίστοιχη αίτηση κατάπτωσης εγγυητικης,
ε. Την 2.7.2018 εκδόθηκε η 123/2018 Διαταγή Πληρωμής από το Μονομελες Πρωτοδικείο Σερρών υπέρ εμου, ενώ την 9.7.2018 κατέθεσα στην ΕΕΑ την αντίστοιχη αίτηση κατάπτωσης εγγυητικης.
ΕΠΟΜΈΝΩΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ ΜΕΣΕΓΓΥΗΣΗΣ, ΑΝ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΙΚΑΖΕ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, ΑΥΤΟΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΚΕΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ, ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ!
Αλλωστε ο εισηγητής κ. ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ στην δεύτερη προσβαλλομενη απόφαση, προκειμένου να θεμελιώσει το σαθρο σκεπτικό του και να απορρίψει την αίτηση ανάκλησης του ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ, ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ 
"Ο ΠΕΡΙ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΛΥΣΙΤΕΛΩΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΕΚΤΗ, Η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΚΑΤΕΠΙΠΤΕ ΟΛΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΜΥΡΙΔΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΊΤΛΟ "!!! 
Και φυσικά η ενοχή της ΕΕΑ αποδεικνύεται περίτρανα και από το οτι με το ίδιο σκεπτικό συνομολογει οτι ΈΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΠΑΥΣΕ Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΣΤΙΣ 30.10.2018, ΛΟΓΩ ΟΜΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ 1. 11.2018 ΜΕΧΡΙ 15. 2.2019,ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 4 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 7.3.2019! 

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ 

                    ΣΑΣ ΖΗΤΩ 

1.Να κάνετε δεκτή την αίτηση - καταγγελία μου, 
2.Να αναγνωρίσετε την αυτοδικαιη άρση των ασφαλιστικών μέτρων όλων των πρώην ποδοσφαιριστων της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, 
3.Να ακυρώσετε τις προσβαλλομενες αποφάσεις σας με τις οποίες διαταξατε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, 
4.Να επανασυζητησετε την υπόθεση και να διαταξετε την ορθή και δίκαιη αναλογική αναδιανομή της εγγυητικης και
5.Να υποχρεωσετε τους ποδοσφαιριστες μέσω του ΠΣΑΠ να επιστρέψουν τα εισπραχθεντα χρήματα από την παράνομη κατάπτωση της εγγυητικης επιστολής ως αχρεωστητως καταβληθεντα. 

                ΑΘΗΝΑ 11.11.2019

  Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ