Τρίτη 26 Μαΐου 2020

"Στο αεροπλάνο 10 πόντους και στο γήπεδο κανείς;"


Στα γήπεδα, που θα παραμείνουν άδεια, γιά όλη την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, λόγω του κορωνοϊού, κύλησε η... μπάλα στη χτεσινή τηλεοπτική "Δίκη στο Open", με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών, να... σκοράρει, ζητώντας ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!
 ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Πάντως έχω μιά απορία. Και θα τη θέσω στον κ. Μπόλαρη. Τα αεροπλάνα γεμάτα, τα θερινά σινεμά, μείον 40% θεατές, στο γήπεδο κανείς;
MΠΟΛΑΡΗΣ: Νομίζω ότι, η διάταξη όπως μας ήρθε, προσβάλλει τη λογική. Εχουμε ένα γήπεδο, το οποίο χωράει 40.000 - 50.000 κόσμο. Με το ένα δέκατο, θα μπορούσαν, να πάνε 5.000 άνθρωποι. Ο ένας θα ήταν σε απόσταση μέτρων από τον άλλον. Και υπάρχουν και άνθρωποι, που έχουν πληρώσει διαρκείας και τις έχουν πληρωμένες αυτές τις θέσεις. Οταν λέμε ότι, μπορούμε να πάμε σε ένα εστιατόριο και η απόσταση είναι 4 μέτρα, αλλά στο λεωφορείο μπορούμε να είμαστε στο ένα μέτρο και στο αεροπλάνο μπορούμε να είμαστε στους 10 πόντους, καταλαβαίνετε ότι, όπως και χαριτολογώντας είπα προηγουμένως, αυτός ο ιός εμφανίζεται να έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και... προτιμήσεις! Είναι λάθος, να δεχτούμε, να είναι άδεια τα γήπεδα, μπορεί με σειρά και με συνέπεια και με σοβαρότητα, οι φίλαθλοι να πάνε σε προκαθορισμένες θέσεις, στο ένα δέκατο της χωρητικότητας των γηπέδων. Θα είναι πολύ μεγάλη η διασπορά μέσα στο γήπεδο..
ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Εχει αποφασιστεί τελεσίδικα από την αθλητική ηγεσία ότι, για τη φετεινή σεζόν, κόσμο στα γήπεδα δεν θα δούμε. Ενδεχομένως την επόμενη.