Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Εφυγε από τη ζωή ο πρώην αθλητικός δικαστής Σπύρος Καποδίστριας

Εφυγε από τη ζωή, χτυπημένος από σοβαρή ασθένεια, ο πρώην αθλητικός δικαστής Σπύρος Καποδίστριας. 
Υπήρξε ο πρώτος τακτικός αθλητικός δικαστής του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου του συνεταιρισμού, από το 2015 μέχρι το 2018, ενώ ήταν και μέλος της  Εταιρείας Ελλήνων Δικαστικών Λειτουργών για τη Δημοκρατία και τις Ελευθερίες, που τον αποχαιρέτησε, με την παρακάτω ανακοίνωση:
"Ο αγαπητός φίλος και συνάδελφος Σπύρος Καποδίστριας ταξίδεψε σήμερα για τη γειτονιά των αγγέλων, νικημένος από την ασθένεια με την οποία πάλεψε χρόνια με αξιοπρέπεια . Εξαίρετος άνθρωπος, εξαίρετος νομικός. Με ήθος, ευγένεια και πάντα ένα πλατύ χαμόγελο. Στην αθλητική Δικαιοσύνη άφησε το στίγμα του. Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Δικαστικών Λειτουργών για τη Δημοκρατία και τις Ελευθερίες με ιδιαίτερη ευαισθησία για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των αδυνάτων. Αντίο φίλε Σπύρο . Καλό παράδεισο".

Aνακοίνωση, γιά το θάνατο του πρώην αθλητικού δικαστή εξέδοσε και η Super League, που αναφέρει:

«Με βαθιά οδύνη, ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους του αδέκαστου δικαστικού λειτουργού Σπύρου Καποδίστρια, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Σπύρος Καποδίστριας διετέλεσε ο πρώτος τακτικός αθλητικός δικαστής του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League από το 2015 μέχρι το 2018 και ξεχώρισε για την επιστημονική του κατάρτιση, την οξυδέρκειά του, το αίσθημα δικαίου, το ήθος, την εντιμότητά του, αλλά και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, σε όλες τις υποθέσεις που χειρίστηκε.

Ιδιαίτερα αγαπητός και μεταξύ των εργαζομένων της Super League, με την ευγένεια και την αίσθηση του χιούμορ που τον χαρακτήριζε, ο Σπύρος Καποδίστριας αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα...».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στο Κοιμητήριο της Νέας Φιλαδέλφειας - Κόκκινος Μύλος, την Παρασκευή, 29/10/2021 και ώρα 12.00.