Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

"Nα, γιατί έγινα φανατικός αντιεμβολιαστής"!


Ο πρώην πρόεδρος του Μπασκετικού Αρη, της ομάδας που μας έκανε περήφανους, ο επιχειρηματίας Θεόφιλος Μητρούδης, δηλώνει φανατικός αντιεμβολιαστής, αν και έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer!
Οπως είπε στις "Δικογραφίες", ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Αρης, ο κύριος λόγος της άρνησης του, είναι ότι, ενώ έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε Κέντρο Αποκατάστασης, τον υποχρέωσαν να πληρώσει γιά τέσσερα μοριακά τεστ 200 ευρω!

Και εξήγησε:
"Aρχικά, για να εισαχθώ σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μου ζήτησαν να υποβληθώ σε μοριακό τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού (PCR), γιά το οποίο πλήρωσα από την τσέπη μου 50 ευρω. Εμεινα μία βδομάδα καραντίνα και στη συνέχεια, γιά να μεταφερθώ σε δωμάτιο, στο θεραπευτήριο, αναγκαστικά, υποβλήθηκα σε δεύτερο μοριακό τεστ, γιά το οποίο πλήρωσα πάλι από την τσέπη μου άλλα 50 ευρώ.

Δύο μέρες μετά, έφυγα από΄κει και χρειάστηκε να νοσηλευτώ σε άλλη ιδιωτική κλινική, στη Λάρισα, γιά πρόβλημα στα νεφρά μου, όπου και πάλι υποβλήθηκα σε καινούριο μοριακό τέστ, το οποίο χρεώθηκα 50 ευρω.
Λίγες μέρες μετά, με υποχρέωσαν να ξανακάνω μοριακο τεστ, όπου και πάλι χρεώθηκα 50 ευρω.
Σύνολο 200 ευρω.

Και διερωτώμαι: Τι διαφορά έχω εγώ, που ακολούθησα το νόμο και έκανα εμβόλιο, σε σχέση με τους άλλους, που δεν κάνουν εμβόλια?
Δεν αρνήθηκα να κάνω μοριακά τεστ, αλλά αρνούμαι να πληρώνω τα ίδια χρήματα, με έναν ανεμβολίαστο, που έχει την ίδια μεταχείριση με μένα.


Μετά από αυτή τη λογική, αντιλήφθηκα ότι, δεν υπάρχει θέμα
εμβολίου, γιά να προστατευτούμε, αλλά υπάρχει θέμα, να οικονομήσουν οι ημέτεροι.


"Ποταμός" στο λόγο του ο κ. Μητρούδης, συνέχισε:
"Και να σκεφτείτε ότι, εδώ και ένα χρόνο περιμένω τη σύνταξη μου και δεν τη βγάζουν, γιατί όπως μου λένε, έχουν να βγάλουν 30.000 συντάξεις. Δεν γίνεται, άλλα να υπόσχονται στους πλημμυροπαθείς, άλλα να υπόσχονται στους σεισμόπληκτους, άλλα στους πυρόπληκτους κι όταν είναι να πραγματοποιήσουν τις υποσχέσεις, άνθρακες ο θησαυρός.


Εμείς πειθαρχήσαμε στο νόμο και μας αντιμετωπίζουν, με τον ίδιο τρόπο, που αντιμετωπίζουν τους ανεμβολίαστους. Εχω ένα φίλο, που είναι αρνητής. Δούλευε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Και απελύθη. Και του είπαν μόλις κάνεις το εμβόλιο, την άλλη μέρα θα ξαναπιάσεις δουλειά, χωρίς καραντίνα. Κι εγώ, που είμαι εμβολιασμένος, έπρεπε να κάτσω μιά βδομάδα καραντίνα, πριν μπω σε δωματιο και να πληρώσω και 200 ευρω.


Αυτή είναι μεταχείριση εμβολιασμένου και ανεμβολίαστου? Δεν ντρέπονται λίγο?
Και να σταματήσουν να υπόσχονται, γιατί τους πήραμε μυρωδιά. 
Πολλά λόγια και από έργα, τίποτα!