Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων της Γεωργίας από Ελβετία, θα φωτίσουν την υπόθεση του βιασμού


Δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι  τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, που αναμένεται να διελευκάνουν την υπόθεση του βιασμού της, η οποία διερευνάται από την ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με όσα είπε στη "Ζούγκλα" ο συνήγορος της Θανάσης Ζιώγας «οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα, οι οποίες έχουν αργήσει να βγουν θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα....τις συγκεκριμένες εξετάσεις τις περιμέναμε μέχρι και σήμερα Παρασκευή. Θέλω να πιστεύω πως οι Αρχές κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Σχετικά με τις τοξικολογικές αναμένω να τις έχουμε την επόμενη εβδομάδα. Όλη η Ελλάδα περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αλλά και του DNA, ούτως ώστε να ανοίξει πιο γρήγορα ο δρόμος για την αλλαγή της κατηγορίας και οι ένοχοι να οδηγηθούν γρήγορα στη φυλακή».
Σύμφωνα με το συνήγορο της 24χρονης, τα  αποτελέσματα μίας εξέτασης, που αφορά την ποσότητα του αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα της, αναμένονται  από εργαστήριο στη Βέρνη της Ελβετίας όπου εστάλησαν, για έλεγχο.
Τα πλήρη αποτελέσματα αναμένεται να βγουν μέσα στις επόμενες μέρες και θα σταλούν όλα μαζί στην ανακριτική αρχή προκειμένου να υπάρχει μία ολοκληρωμένη εικόνα για την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη.