Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Περσινά, ξινά, σταφύλια...

Καλά, εκεί στην ΕΠΟ, δεν μπορούσαν να τραβήξουν μιά φωτογραφία - έστω με το κινητό - από τη χτεσινή συνάντηση του Προέδρου της Τάκη Μπαλτάκου, με τον Πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, αλλά έβαλαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, παλιά φωτο, από την προηγούμενη συνάντηση τους στο Λονδίνο?

Εκτός κι αν δεν έγινε συνάντηση, αλλά τηλεφωνική τους επικοινωνία, γιατί τον Τσέφεριν στην ΕΠΟ δεν τον είδανε ποτέ!

Γιά του λόγου το αληθές, η ίδια φωτογραφία παρακάτω, με ρεπορτάζ από τη συνάντηση Τσέφεριν Μπαλτάκου, στο Λονδίνο.



Tι λέει η UEFA για τη συνάντηση Τσέφεριν – Μπαλτάκου στο Λονδίνο και για τον ρόλο της ΕΠΟ



από Παναγιώτης Γκαμπράνης
02/08/2022

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, συναντήθηκε με τον ομόλογό του της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στο Λονδίνο.

«Οι συνομιλίες, που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο, ακολούθησαν την εκλογή του Μπαλτάκου ως προέδρου της ΕΠΟ με διετή θητεία τον Ιούνιο. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στο όραμα του Μπαλτάκου, που ανακοινώθηκε μετά την εκλογή του, να ενισχύσει τον ρόλο της ΕΠΟ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να ενισχύσει τις δομές του οργανισμού για το μέλλον», αναφέρει σχετικά η UEFA και καταλήγει:

«Ο πρόεδρος της UEFA ενημερώθηκε επίσης για την προσπάθεια της ΕΠΟ για ενίσχυση της εθνικής ομάδας, τις δραστηριότητες ανάπτυξης της βάσης στην Ελλάδα και τη δημιουργία κέντρου και γραφείων εθνικής ομάδας».
https://skgsports.gr/football/ti-leei-i-uefa-gia-ti-synantisi-tseferin-mpaltakoy-sto-londino-kai-gia-ton-rolo-tis-epo/