Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

"Mωρή, αν πάς με κανέναν, θα σε σκοτώσω! Και η κόρη μένει παρθένα... Αυτή είναι η νομιμότητα Αυγενάκη"!

Με ένα Κρητικό πατέρα - σατράπη, παρομοίασε το Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Κρήτης Νίκος Τζώρτζογλου, τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Μιλώντας πριν από λίγο στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ ο κ. Τζώρτζογλου, αναφέρθηκε στο θέμα του μητρώου, εξαιτίας του οποίου διαγράφονται 200 ποδοσφαιρικά σωματεία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ μίλησε με τραγικότητα, μεταξύ άλλων και για τα σωματεία του Αρκαλοχωρίου, που ισοπεδώθηκε από το φονικό σεισμό του 2021 και τόνισε:

"Αυτός ο απίθανος τύπος, ο Αυγενάκης, είπε ότι, επικράτησε η νομιμότητα. Ξέρετε με τι μοιάζει αυτό? Με κάτι Κρητικούς, που κυκλοφορούν στην Κρήτη με την πιστόλα στα χέρια και τη βάζουν στον κρόταφο της κόρης τους και της λένε: "Mωρή, αν πάς με κανέναν, θα σε σκοτώσω! Και η κόρη μένει παρθένα... Αυτή είναι η νομιμότητα Αυγενάκη"!

Ο κ. Τζώρτζογλου απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA, ζήτησε τη στήριξη τους, ενω υπέβαλλε πρόταση, ζητώντας να παρέμβουν στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και να ζητήσουν παράταση, για τα σωματεία που δεν έχουν μπει στο μητρώο, όπως και του Αρχαλοχωρίου, που όπως είπε καταστράφηκαν από τον ισοπεδωτικό σεισμό.