Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Με εισαγγελική εντολή απαγορεύτηκε στον Πατέρα Αντώνιο, ακόμη και να πλησιάζει στις Δομές της Κιβωτού


Με απόφαση της Εισαγγελίας "κλείνουν οι πόρτες" των Δομών της Κιβωτού, για τον πατέρα Αντώνιο και πέντε πρώην στελέχη του, που βρίσκονται στο στόχαστρο της έρευνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με ειδική διάταξη της Εισαγγελίας Ανηλίκων, απαγορεύτηκε στον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο και σε πέντε εμπλεκόμενους - ελεγχόμενους να πλησιάζουν τις Δομές της Κιβωτού ή να έχουν οποιαδήποτε άλλη σχέση με την Οργάνωση.

Κατά τις ίδιες πηγές, η εισαγγελική εντολή, για απαγόρευση εισόδου στις Δομές της Κιβωτού, στρέφεται κατά του Ιρακινού, πρώην γενικού διευθυντή της ΜΚΟ, κατά του 35χρονου θεολόγου, Πασχάλη, ο οποίος ήταν το δεξί χέρι του πατέρα Αντωνίου, το ίδιο και για τη σύζυγο του, η οποία ήταν κοινωνική λειτουργός στη Δομή της Πωγωνιανής, καθώς επίσης εναντίον δύο ακόμη απολυμένων πρώην στελεχών.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων, για την προστασία του συμφέροντος των παιδιών, αποφάσισε να απαγορευτεί και στον πατέρα Αντώνιο, όχι μόνο να εισέρχεται, αλλά ακόμη και να πλησιάζει σε όλες τις δομές της Κιβωτού, με αποτέλεσμα να πρέπει να απομακρυνθεί από τη Δομή του Κολωνού, στο τελευταίο όροφο της οποίας, είχε μια από τις κατοικίες του.