Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

"Γιά μένα είσαι Αντιπρόεδρος ΑΠ"!



Εκλεψε την παράσταση η Αρεοπαγίτης και Πρόεδρος του Ανωτάτου Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ Διονυσία Μπιτζούνη, στην τελετή αποχώρησης του Αρείου Πάγου.

Οχι μόνο δεν μπόρεσε, να συγκρατήσει τα δάκρυα της, όταν η απερχόμενη Πρόεδρος ΑΠ Αγγελική Αλειφεροπούλου της έδωσε την τιμητική πλακέτα, που δόθηκε και στους 31 αποχωρούντες λόγω ορίου ηλικίας Ανώτατους Δικαστές και Εισαγγελείς, αλλά... παραβίασε και το υγιεινομικό πρωτόκολλο, γιά χάρη μιάς αγκαλιάς!

Την πρώτη αγκαλιά την έκανε με την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Αγγελική Αλειφεροπούλου, την ώρα που της έδινε την τιμητική πλακέτα.

"Δεν θα μου απαγορεύσει το πρωτόκολλο, να σου κάνω μιά αγκαλιά", της είπε. Και το έκανε!

"Εδώ γεύτηκα πίκρες και χαρές, συνέχισε συγκινημένη η ανώτατη δικαστής, που υποσχέθηκε ότι, θα επισκέπτεται το χώρο, γιατί τον έζησε και τον αγαπάει.

Η κ. Μπιτζούνη, που ξεχώρισε, όπως πάντα άλλωστε, γιά την κομψή και προσεγμένη εμφάνιση της, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους και τους επιμελητές του Αρείου Πάγου, που τους χαρακτήρισε "κόσμημα¨.

Η συγκίνηση της μεγάλωσε λίγο αργότερα, με τρία βιβλία, που της χάρισε συνάδελφος της, Αντεισαγγελέας ΑΠ, με αφιέρωση, που την έκανε να βουρκώσει ακόμη περισσότερο, καθώς της έγραφε:

"Διονυσία, ξέρεις ότι, σε εκτιμώ. Δεν έχει σημασία, που δεν έγινες Αντιπρόεδρος. Γιά μένα είσαι"!

Στη φωτο η κ. Μπιτζούνη αγκαλιά με τον Αντεισαγγελέα ΑΠ κ. Παπαγεωργίου.