Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Εν ανανονή ο εισαγγελέας, γιά τον ξυλοδαρμό Σεμέδο


Απρακτος μέχρι νεοτέρας παραμένει ο αθλητικός και ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος, γιά τον ξυλοδαρμό από κουκουλοφόρους, που δέχθηκε προχτές το βράδυ ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σπυρόπουλος αναμένει τη μήνυση, που κατέθεσε στο ΑΤ Γλυφάδας ο γνωστός ποδοσφαιριστής, προκειμένου να κινηθεί ποινικά, εναντίον των δραστών, που παραμένουν άγνωστοι.
Κατά τις ίδιες πηγές, ο εισαγγελικός λειτουργός, δεν έχει αρμοδιότητα, να κινηθεί πειθαρχικά ως αθλητικός - ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, καθώς δεν έχει γίνει καταγγελία, γιά την εμπλοκή ποδοσφαιρικών παραγόντων στον ξυλοδαρμό Σεμέδο.
Το γεγονός ότι, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε μιλήσει σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας, όπου - όπως αποκάλυψε το SDNA - είχε κάνει λόγο γιά υποψίες εναντίον της ομάδας του - δεν αρκούν, γιά να κινηθεί πειθαρχική διαδικασία, καθώς στη συνέχεια ο ίδιος ο Σεμέδο αυτοαναιρέθηκε, με ανάρτηση του, στην οποία ανέφερς ότι, "οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ήθελαν να τον βοηθήσουν".
Το περιστατικό συνέβη στις 11: 45 το βράδυ της Παρασκευής όταν ο Σεμέδο –μαζί με Πορτογάλο φίλο του- επέστρεφε στο σπίτι του στη Γλυφάδα.
Έξω από το σπίτι του Σεμέδο, τους δύο άνδρες πλησίασαν τρεις κουκουλοφόροι, οι οποίοι αφού τους επιτέθηκαν με βιαιότητα, εξαφανίστηκαν
Ο Σεμέδο και ο φίλος του μετέβησαν αργότερα στο Α.Τ. Γλυφάδας όπου κατήγγειλαν το περιστατικό ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες.
Υπεβλήθησαν μηνυτήριες αναφορές, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών