Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Ιατροδικαστής Λέων: "Στα μαλλάκια της Τζωρτζίνας οι απαντήσεις, για την ποσότητα της κεταμίνης"!


Στα μαλλάκια της νεκρής Τζωρτζίνας, βρίσκονται οι απαντήσεις, γιά το πόση κεταμίνη της χορήγησε η Ρούλα Πισπισπιρίγκου και πως αυξομείωνε τις δόσεις!
Νέα "βόμβα" εξαπέλυσε ο Προέδρος των Ιατροδικαστών Γρηγόρης Λέων, λίγο πριν την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, γιά τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, στην ανακρίτρια.



Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας, προχωρεί ένα βήμα παραπέρα και  αποκαλύπτει τον τρόπο, με τον οποίο η μικρή Τζωρτζίνα, θα "μιλήσει" μέσα από τον τάφο της, για όσα υπέστη.
 
Ενόψει της αναμενόμενης εκταφής του παιδιού, γιά να βρεθεί μεταξύ άλλων το τάμπλετ, που φέρεται ότι, έβαλε στον τάφο της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπορίγκου, ο ιατροδικαστής είπε:

"Περιμένουμε να πορίσματα από τις εργαστηριακές έρευνες, για να δούμε  τι έγινε στο παιδάκι. Επειδή μιλάνε για εκταφή της Τζωρτζίνας και γιά τις συνεχόμενες κρίσεις, που πάθαινε το κοριτσάκι, αυτό μπορούμε να το λύσουμε, με την ανάλυση της τρίχας του παιδιού. 
Δηλαδή, μπορούμε να του πάρουμε μαλλάκια, λίγα όχι όλα, μιά τούφα και να κόβουμε ανα εκατοστό και να κανουμε ανάλυση, για το πόσο φάρμακο, πόσο κεταμίνη έχει πάρει κάθε μήνα, ώστε να το ταιριάξουμε με την εικόνα, δηλαδή πόσο αυξομείωνε η Ρούλα τις δόσεις".
 - Είναι ασφαλές αυτό?
 
ΛΕΩΝ: Nαι. Μόνο τα μαλλάκια θέλουμε. Από εκεί θα γίνει αυτή η τμηματική ανάλυση, για να έχουμε όλη την εικόνα, καθώς αυτό πάει ανά μήνα. Σκεφτείτε. Χρειαζόμαστε ένα εκατοστό ανά μήνα. Οπότε εάν μπορεί να πάει και 10 μήνες πίσω, εάν έχουμε 10 εκατοστά μαλλάκια και 12 μήνες πίσω, εάν έχουμε 12 εκατοστά μαλλάκια. Και αυτή είναι μία μέθοδος, που έχει ενδιαφέρον. Κι έτσι θα μάθουμε όχι μόνο πόσο κεταμίνη της χορήγησε η κατηγορούμενη, αλλά και πόσο αυξομείωνε τις δόσεις.


Και συμπλώρωσε με νόημα ο ιατροδικαστής:

"Aπο΄κει και πέρα μένει να δούμε πως απέκτησε αυτές τις γνώσεις η κατηγορούμενη".