Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

Επίγειος... παράδεισος για παράνομες στοιχηματικές

H αποψινή "Δίκη στον Σκάι" έφερε στο φως μία απίστευτη υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού στην Ελλάδα, που  αποκαλύφθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ηδη διενεργείται προανάκριση, για παράνομη στοιχηματική ιστοσελίδα που εδρεύει στις Ολλανδικές Αντίλλες (Κουρασάο) και επιχειρεί να δημιουργήσει στην Αθήνα επίγειο δίκτυο! 
Η εταιρεία, που εμφανίζεται να εκπροσωπεί την συγκεκριμένη ιστοσελίδα κινείται με τόση άνεση, που μοιράζει ακόμη και κάρτες με το τηλέφωνο του  μάνατζέρ της στα πρακτορεία ΟΠΑΠ!
Το θέμα ήρθε στο φως από ένορκη κατάθεση επιθεωρητή του ΟΠΑΠ, ο οποίος προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία με φωτογραφίες ηλεκτρονικού στοιχηματισμού της παράνομης ιστοσελίδας και απόπειρας δημιουργίας επιγείου δικτύου. Δηλαδή μία εταιρεία από τις Ολλανδικές Αντίλλες, εκτός ευρωπαϊκής ζώνης, κατά παράβαση της ελληνικής νομοθεσίας θέλει να θέσει σε λειτουργία καταστήματα στοιχηματισμού στην Αθήνα. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την οποία εποπτεύει η εισαγγελέας εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου, έχει ήδη εντοπίσει τους Ελληνες συνεργάτες της ιστοσελίδας από το Κουρασάο και ταυτοποιεί πρόσωπα και γεγονότα.    
Οι "Δικογραφίες" στο στούντιο με συγκλονιστικό ρεπορταζ