Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Η φοροδιαφυγή έκρυβε... ΑΠΙΣΤΙΑ!

Στην δεκάχρονη εξωσυζυγική σχέση γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία των Νοτίων Προαστίων, με την κατά 20 χρόνια νεότερη του αλλοδαπή ερωμένη του, προσέκρουσε το φορο... σαφάρι, που διενεργεί "λαγωνικό" της Διεύθυνσης Ερευνών Οικονομικού Εγκλήματος (ΔΕΟΕ).
Οι έρευνες, που έκανε ελεγκτής της ΔΕΟΕ, αποκάλυψαν ροή μεγάλων χρηματικών ποσών σε off shore εταιρία του Παναμά, ιδιοκτήτρια της οποίας φέρετο 38χρονη αλλοδαπή, η οποία εμφανίζεται ως άνεργη και δηλώνει μηδενικά εισοδήματα.
Η 38χρονη, η οποία δηλώνει κάτοικος εξωτερικού, ενώ διαμένει σε πολυτελή κατοικία των Νοτίων Προαστίων, όταν κλήθηκε στην ΔΕΟΕ, στο πλαίσιο της έρευνας, που διενεργείται για φοροδιαφυγή, δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει ούτε ένα ευρώ, ενω αποκάλυψε ότι, η off shore εταιρία, που βρέθηκε στο όνομα της, στην πραγματικότητα ιδρύθηκε από τον εραστή της, προκειμένου να αποκρύπτει από τη σύζυγό του χρηματικά εισοδήματα!
Με δάκρυα στα μάτια, όπως περιέγραψαν στις "Δικογραφίες" αυτόπτες, η γυναίκα υποστήριξε ότι, τα χρήματα, που ανήκουν στην off shore δεν είναι δικά της, αλλά του εραστή της, που με αυτό τον τρόπο συγκέντρωνε την... προίκα τους, προκειμένου κάποια στιγμή, να την κοπανήσει από τη συζυγική αιτία, ώστε να ζήσουν μαζί.
Τα δάκρυα της πάντως δεν λύγισαν τον ελεγκτή της ΔΕΟΕ, που έστειλε τη δικογραφία στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ((ΑΑΔΕ), για να κινηθεί ποινική διαδικασία φοροδιαφυγής...