Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Αρνείται ο Σεμέδο το βιασμό: "Η 17χρονη δήλωσε 19, έμοιαζε 23 - 24".


Κρατούμενος παραμένει ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, μέχρι αύριο, που θα απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ δια του συνηγόρου Σταύρου Γεωργόπουλου, δήλωσε ότι, αρνείται την κατηγορία του ομαδικού βιασμού της 17χρονης.
Σύμφωνα με το δικηγόρο του Σταύρο Γεωργόπουλο: "Υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία, που αποκλείουν την καταγγελία της 17χρονης".
O συνήγορος υποστήριξε ότι "το θύμα είχε δηλώσει στον ποδοσφαιριστή ότι ήταν 19 ετών" και συμπλήρωσε: ««Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε, αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».
Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε: «Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε, όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δηλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία».