Κυριακή 23 Μαΐου 2021

ΣΑΡΩΣΕ...


Η ψήφος και η ευχή των "Δικογραφιών" έπιασαν τόπο!
H τετραμελής ροκ μπάντα Maneskin, με αρχηγό τον 22χρονο Damiano David, σάρωσε τις καρδιές των Ευρωπαίων, που έφεραν στην πρώτη θέση του Διαγωνισμού της Eurovision τους Ιταλούς και το εκρηκτικό Zitti e buoni αφήνοντας στα... κρύα του λουτρού την κριτική επιτροπή, η οποία δεν κατάφερε - ως συνήθως - να πιάσει τον παλμό του κόσμου.

Τη μεγάλη νίκη του συγκροτήματος, που καθήλωσε κοινό και τηλεθεατές, αμαύρωσαν οι εικασίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι, ο εκκεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος Damiano David, "σνίφαρε" κοκαίνη στο τραπέζι της Ιταλικής συμμετοχής.



Ενοχλημένος ο εκρηκτικός καλλιτέχνης, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους δημοσιογράφους, είπε για το περιστατικό:

«Ο Τόμας (ο κιθαρίστας του συγκροτήματος) έσπασε ένα ποτήρι. Δεν κάνω ναρκωτικά, σας παρακαλώ παιδιά, μην το λέτε αυτό αλήθεια. Όχι κοκαΐνη, σας παρακαλώ».
Eνώ, λίγο αργότερα, η μπάντα πόσταρε μια δήλωση στα Instagram stories τους, λέγοντας ότι, είναι σοκαρισμένοι με κάποιους ανθρώπους που είπαν ότι ο ο Damiano έκανε ναρκωτικά την ώρα της ανακοίνωσης των βαθμών στην αίθουσα της Eurovision.



«Είμαστε κατά των ναρκωτικών και δεν κάνουμε χρήση κοκαΐνης. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ να παίξουμε μουσική και είμαστε τόσο χαρούμενοι με τη νίκη μας στη Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας υποστήριξαν. Το Rock ‘n Roll ποτέ δεν πεθαίνει. Σας αγαπάμε», είπαν οι Maneskin.
Ο 22χρονος ρόκερ Damiano David είναι γνωστός ερμηνευτής της Ιταλίας, θεωρείται sex symbol στη χώρα του και έχει μεγάλη απήχηση στον γυναικείο πληθυσμό. 

Ο Damiano γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1999 στη Ρώμη και είναι Αιγόκερως. 

Γεννήθηκε δε την ίδια μέρα με τον Ντέιβιντ Μπάουι και τον Έλβις Πρίσλεϊ. 
Έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του και στον αδερφό του. Από μικρός δεν συμπαθούσε το σχολείο, αλλά τη ροκ μουσική και κυνήγησε το όνειρό του...

Τα ιταλικά δημοσιεύματα λένε ότι ο ρόκερ αυτό το διάστημα έχει χαρίσει την καρδιά του στην γνωστή στην Ιταλίδα influencer και μοντέλο, Giorgia Soleri, με την οποία μάλιστα αρραβωνιάστηκαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Νωρίτερα κυκλοφορούσαν φήμες ότι συνδεόταν ερωτικά με την Victoria De Angelis, μπασίστρια του συγκροτήματος.


Μaneskin, που στα δανέζικα σημαίνει φεγγαρόφωτο, είναι το ροκ συγκρότημα από τη Ρώμη, που σάρωσε στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Zitti e buoni», τίτλος που σημαίνει «Σκάσε και να φέρεσαι καλά»…
Οι Maneskin, εκπροσωπώντας την Ιταλία στον διαγωνισμό της Eurovision, κέρδισαν με το ροκ τραγούδι «Zitti e buoni» και έδωσαν το βραβείο στη χώρα τους μετά 31 χρόνια!
Ποιοι είναι οι Maneskin;
 Επικεφαλής τραγουδιστής, και ο καλλιτέχνης που κέρδισε χθες βράδυ εκτός του επάθλου και τις εντυπώσεις με την ζωντάνια και το πάθος του είναι ο Damiano David. Άλλα μέλη του συγκροτήματος: η μπασίστα Victoria De Angelis, ο κιθαρίστας Thomas Raggi, και ο ντράμερ Ethan Torchio. 
Το συγκρότημα έγινε αρχικά γνωστό στο ευρύ κοινό από το ιταλικού σόου «X Factor» το 2017. Οι Maneskin είχαν πάρει το «εισιτήριο» για το Ρότερνταμ από το Φεστιβάλ Μουσικής του Σαν Ρέμο.

Τα μέλη του ροκ συγκροτήματος, συναντήθηκαν ως μαθητές του γυμνασίου στο Monteverde της Ρώμης. Αποφάσισαν να στήσουν ένα συγκρότημα μόλις πριν από 4 χρόνια, το 2016. Το όνομα της μπάντας επιλέχθηκε όταν θα έπρεπε να πάρουν μέρος στο «Pulse», έναν τοπικό διαγωνισμό μουσικής για νέα συγκροτήματα. Έπειτα από πολλές ιδέες, η De Angelis, η οποία είναι μισή Δανέζα, είπε την πρότασή της και όλοι συμφώνησαν στο Måneskin (Σεληνόφως). Ο διαγωνισμός, τότε, τους «υποχρέωσε» στο να αρχίσουν να γράφουν τα δικά τους τραγούδια και κάποια στιγμή να κερδίσουν και το πρώτο βραβείο