Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ: "Ζητούσα φύλαξη στο σπίτι και δεν μου έδιναν"!

Γιά  αδιαφορία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και προσωπικά του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοίδη στα επανειλλημένα αιτήματα της, να της χορηγηθεί φύλαξη και προστασία στην οικία της, αναμένεται να αναφερθεί, μεταξύ άλλων η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, στην κατάθεση, που θα δώσει αύριο στο τμήμα Διαρρήξεων της Γ.Α.Δ.Α, σχετικά με την παρακρατικού τύπου  διάρρηξη, που έγινε στο σπίτι της, από όπου της αφαίρεσαν στοιχεία από τον υπολογιστή της.

Η εισαγγελέας Διαφθοράς, που έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα τους τελευταίους μήνες, μετά και την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον της, για τους χειρισμούς της στην έρευνα της Novartis, επιμένει ότι, είχε στείλει αλλεπάλληλα αιτήματα στο υπουργείο, ζητώντας φύλαξη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οπως είπε στις "Δικογραφίες" μέχρι και οι γείτονες της, το είχαν επισημάνει, με μηνύματα στο κινητό της, τις ημέρες, που απουσίαζε στην Κρήτη, όπου της έλεγαν ότι, δεν υπάρχει φύλαξη στο σπίτι της, απέξω.

Η εισαγγελέας Διαφθοράς, που μίλησε χτες αποκλειστικά στις "Δικογραφίες", αμέσως μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της, την οποία πληροφορήθηκε από την οικιακή βοηθό, είχε πει χαρακτηριστικά: "TO ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ".

Η εισαγγελέας Διαφθοράς μίλησε στις "Δικογραφίες", γιά "βανδαλισμό στο σπίτι της", ενώ τόνισε ότι, είναι αξιοπερίεργο, πως οι άγνωστοι δράστες δεν άφησαν ίχνη διάρρηξη, ούτε όταν μπήκαν, ούτε όταν έφυγαν!