Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

"Δίκη στο Open": Επιστρέφουμε, για να μην μείνει τίποτα στο σκοτάδι!

 Χωρίς φόβο και με πολύ... πάθος, η Μαίρη Μπενέα, με τις “Δικογραφίες” θα είναι και φέτος, μαζί, με τον Κυριάκο Θωμαίδη, στην τηλεοπτική “Δίκη”, που επιστρέφει, την ερχόμενη Δευτέρα 31 Αυγούστου, στην τηλεόραση του Open.
Η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων, η "Δίκη στο Open", θα δώσει πάλι τον τόνο με διεισδυτική δημοσιογραφική έρευνα, αναλυτικά ρεπορτάζ και απρόβλεπτους προσκεκλημένους.

Από τον Ιανουάριο του 1989 στις οθόνες, η (πάντα προσχηματική) Δίκη, δεν παύει να στηλιτεύει τα κακώς κείμενα και να αναδεικνύει όσα κάποιοι θέλουν, να κρύψουν.

Η εκπομπή, που γκρέμισε την “παράγκα” του ποδοσφαίρου και έφερε στο φως μεγάλα σκάνδαλα του αθλητισμού μέσα από αποκαλυπτικές δικογραφίες, διαβαίνει το 31ο έτος της τηλεοπτικής παρουσίας της και φιλοδοξεί, να ταράξει πάλι τα νερά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Mary Benea, κείμενο που λέει "BEYOND Φωτογραφίες Σχετικά #Dlki ΗΔΊΚΗ OPEN H Δίκη Τηλέφωνο εκπομπής: 2130 99 0414 diki@tvopen.gr dikisports.blogspot.com Open εκπομπές "Η Μαίρη Μπενέα, με τις “Δικογραφίες”, θα συνεχίσουν στο στούντιο της “Δίκης” και πίσω από τις κλειστές πόρτες της Δικαιοσύνης, με σκληρή έρευνα, αποκαλυπτικό ρεπορταζ και συνεντεύξεις ΣΟΚ!

Για να μη μένει τίποτε στο σκοτάδι, πρέπει να είστε Open!

Από τις 31 Αυγούστου και κάθε Δευτέρα, στις 23.30.