Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ "ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ": ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Η ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!


Ούτε και σήμερα έδωσε κατάθεση η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, στους αστυνομικούς της Γ.Α.Δ.Α, που ασχολούνται με την παρακρατικού τύπου διάρρηξη, που έγινε στο σπίτι της και την πληροφορήθηκε από την καθαρίστρια της, την περασμένη Κυριακή, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της, από τη γεννέτειρα της, στην Κρήτη.

Η εισαγγελέας, που έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα τον τελευταίο καιρό, μετά από την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον της, για τους χειρισμούς της στην υπόθεση της Novartis, προσπαθούσε μέχρι και σήμερα, να βάλει τάξη στο σπίτι της, που μετά τη διάρρηξη, έμοιαζε με βομβαρδισμένο.

Η ανώτερη εισαγγελέας μέχρι τώρα, διαπίστωσε ότι, το μόνο, που αφαίρεσαν οι  άγνωστοι, ο οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της, ήταν ο σκληρός δίσκος από τον υπολογιστή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση της, που αναμένεται να δώσει από βδομάδα, η κ. Τουλουπάκη θα αναφερθεί μεταξύ άλλων και στην αδιαφορία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και προσωπικά του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ο οποίος στα επανειλλημένα αιτήματα της, να της χορηγηθεί φύλαξη και προστασία στην οικία της, δεν ανταποκρινόταν.

Η κ. Τουλουπάκη, αναμένεται, καταθέτοντας, να προσκομίσει και τα έγγραφα, που, επιμένει ότι, είχε στείλει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας φύλαξη στο σπίτι της.

Ενα επιπλέον στοιχείο, που αναμένεται να καταθέσει στις αστυνομικές Αρχές η εισαγγελέας, είναι τα μηνύματα, που της έστελναν στο κινητό της οι γείτονες της, ενόσω απουσίαζε στην Κρήτη, με τα οποία την πληροφορούσαν ότι, παρά τα αιτήματα της, για φρούρηση του σπιτιού της, κανένας αστυνομικός δεν εμφανίστηκε εκείνες τις ημέρες έξω από την οικία της.

Η εισαγγελέας Διαφθοράς, που μίλησε χτες αποκλειστικά στις "Δικογραφίες", αμέσως μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της, την οποία πληροφορήθηκε από την οικιακή βοηθό, είχε πει χαρακτηριστικά: "TO ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ".

Σήμερα, πέντε ημέρες μετά το άγριο περιστατικό, η εισαγγελέας Διαφθοράς θεωρεί ότι, ήταν τυχερή, που δεν βρισκόταν στο σπίτι της, όταν το παραβίασαν και εισέβαλαν οι άγνωστοι δράστες, καθως επίσης και για το ότι, δεν ήταν στο σπίτι ούτε ο σκύλος της, που ευτυχώς τον είχε μαζι της.

Η κ. Τουλουπάκη, στην κατάθεση της, θα αναφερθεί στο "βανδαλισμό", που έγινε  στο σπίτι της", ενώ αναμένεται να επισημάνει ότι, είναι αξιοπερίεργο, πως οι άγνωστοι δράστες δεν άφησαν ίχνη διάρρηξη, ούτε όταν μπήκαν, ούτε όταν έφυγαν!