Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Την ακριβή ώρα, που ενημερώθηκε η αστυνομία από τον Ολυμπιακό, για τη φιέστα, ψάχνει ο εισαγγελέας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Τα έγγραφα, με τα οποία ενημερώθηκε η αστυνομία, για τη φιέστα του Ολυμπιακού στο Καραισκάκη, αναζητά ο εισαγγελέας Πειραιά, στο πλαίσιο της Προκαταρκτικής εξέτασης, που διενεργείται, για παράβαση των μέτρων του κορωνοιού, στη διάρκεια της γιορτής με τους χιλιάδες φίλους της ομάδας, μετά τη δίκαιη κατάκτηση του τίτλου.
Ηδη έχει ζητηθεί από τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού, να προσκομίσουν όλα τα έγγραφα, με τα οποία έγινε η επίσημη ενημέρωση των αρμοδίων, για συγκεντρώσεις και πορείες αξιωματικών της ΕΛΑΣ και κυρίως ΠΟΤΕ εστάλησαν αυτά.
Ο εισαγγελέας Πειραιά έχει ζητήσει λεπτομερή ενημέρωση, γιά την ακριβή ώρα, που εστάλη το έγγραφο του Ολυμπιακού, καθώς διερευνάται καταγγελία ότι, η ενημέρωση έγινε αργά το βράδυ, αφού είχαν ξεκινήσει οι πανηγυρισμοί.
Η ώρα ενημέρωσης της αστυνομίας από τους αρμόδιους της ομάδας των ερυθρόλευκων, θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο στοιχείο, για την εξέλιξη της δικαστικής έρευνας, καθώς θα διαπιστωθεί, εάν οι ευθύνες βαρύνουν την αστυνομία, ή τους υπέυθυνους του Ολυμπιακού.