Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Μελισσανίδης: "Ο Μαρινάκης είναι Κατίνα, γιατί δεν υπηρέτησε τον ελληνικό στρατό"!

Άντε βρε νούμερο, μαϊμού» ! Επικές ατάκες Μελισσανίδη στον ...Οι "Δικογραφίες" παρακολούθησαν τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και κατέγραψαν επικές ατάκες των Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζο, που κατέθεσαν ως μάρτυρες:
Δημήτρης Mελισσανίδης:
- Θα πω πολλά, όχι μόνον όσα είπα στην κατάθεση μου στον ανακριτή Ανδρεάδη. Το Ολυμπιακός - Βέροια 3 - 0 ήταν στημένο. Παίχτηκαν 6 εκατομύρια σ΄αυτό το ματς. Ούτε στο Ρεαλ - Μπαρτσελώνα δεν παίζεται τέτοιο ποσόν.
- Οταν μιλάει ο Μαρινάκης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και λέει "βάλε αυτό το διαιτητή, να σφυρίξει για μένα, δεν είναι στημένο; Δεν το λέω εγω, το λένε οι κασέτες της ΕΥΠ.
- Το μεγάλο έγκλημα έγινε το 2014, με το Ζωγράφο. Μάθαμε ότι, κάποιοι τον χτύπησαν Και αντί να ειδοποιήσει την αστυνομία και τον εισαγγελέα, ειδοποίησε το Σαρρή και το Μαρινάκη.
Τστην οργανωμένη αυτή σκευωρία πήγαν και κατέθεσαν οι ίδιοι μάρτυρες στην ιδιασυνβοκαικφεαγο
- Ημουνα ένας από αυτούς, που κυνήγησα και κυνηγάω την εγκληματική οργάνωση
Πρόεδρος (Μαρία - Λουίζα Ιωαννίδου): Kαλοί οι χαρακτηρισμοί, αλλά να αποδειχτούν.
Μελισσανίδης: E, αφού τα λένε οι μυστικές υπηρεσίες της χώρα. Τι θέλετε; να εκδόσουν και... τιμολόγια, για τα λεφτά, που δώσανε;
-  Τα περιστατικά καταλήγουν ότι, το μάτς ήταν στημενο. Βάλε αυτόν τον παραητηρήτη να με καλυψει. Βάλε αυτόν τον διαιττή, να κάνει το... χειρουργείο!
- Ο Σαρρής ήταν καλός άνθρωπος. Θύμα. Τον βάλανε μπροστινό, τον εκμεταλλεύτηκαν και τον πέταξαν. Κανονική εγκληματική οργάνωση.
- Διάβασα τις κασέτες της ΕΥΠ. Δεν υπήρχε τιμολόγιο, "πάρε τόσα και κάνε αυτό". Ξέρω απο τις κασέτες ότι, ο Μαρινάκης μιλούσε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και του έλεγε "Βάλε αυτόν τον διατητή"..
- Ολοι οι μάρτυρες, τα έχουνε γυρίσει. Δεν πιπιλάμε δάχτυλο!
- Με τον Μαρινάκη είμασταν φίλοι 25 χρόνια. Από τότε που πήρα την ΑΕΚ, μου κήρυξε τον πόλεμο, γιατι ήθελε να μονοπωλεί το ποδόσφαιρο..
- Είπα και ξαναλέω ότι, ο Μαρινάκης είναι Κατίνα. Άνδρας, που δεν υπηρέτησε τον ελληνικό στρατό δεν είναι άνδρας.  Κρύψανε και το φάκελο. Και έτσ, κανείς δεν ξέρει γιατί δεν πήγε στρατό. Εμείς όλοι υπηρετήσαμε. Αυτός είναι Κατίνα. Οποιος δεν υπηρετεί τον ελληνικό στρατό είναι Κατίνα!
Προσεχώς τα υπόλοιπα...