Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Με φυλακή κινδυνεύει ο πρόεδρος του Αρη, εαν δεν πληρώσει άμεσα την εγγύηση των 200.000 ευρω

Στη φυλακή κινδυνεύει να οδηγηθεί ο πρόεδρος της ιστορικής ομάδας του Αρη μπάσκετ Νίκος Λάσκαρης, εαν μέσα στις επόμενες ημέρες δεν καταφέρει να συγκεντρώσει 200.000 ευρω, που είναι το ποσόν της εγγυοδοσίας, το οποίο του έχει επιβληθεί από την ανακρίτρια Χρυσούλα Γκούμα, προκειμένου να παραμείνει ελεύθερος, για τη υπόθεση της διαδικτυακής πώλησης χρυσού, στην οποία είναι κατηγορούμενος.
Πιό τυχερή η σύζυγος του Τζώρτζια Ευσεβίου, η οποία κατάφερε να βρει και να πληρώσει το ίδιο ποσόν των 200.000 ευρω, που είχε επιβληθεί και στην ίδια ως εγγυοδοσία από την ανακρίτρια, καθως είναι συγκατηγορούμενη στην ίδια υπόθεση.
Ο μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Αρη και η σύζυγός του Τζώρτζια Ευσεβίου, είχαν απολογηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο στην 11η ανακρίτρια, για τη μυθιστορηματικών διαστάσεων υπόθεση της διαδυκτιακής πώλησης χρυσού, στην οποία είναι κατηγορούμενοι μετά από μήνυση του Λεττονού επιχειρηματία Μάικλ Σουμπότινς.
Τότε είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγήση 200.000 ευρω ο καθένας, την οποία έπρεπε να καταβάλλουν μέσα στον Ιανουάριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος Λάσκαρη πλήρωσε τη δική της εγγυοδοσία, σε αντίθεση με τον πρόεδρο του Αρη, που ζήτησε μια ακόμη παράταση από την ανακριτρια, προκειμένου να συγκεντρώσει το ποσόν των 200.000 ευρω.
Η ολιγοήμερη προθεσμία, που ζήτησε, για να συγκεντρώσει τα χρήματα της εγγύησης, του δόθηκε.
Θα πρέπει όμως να τα καταβάλλει μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες.
Διαφορετικά θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη φυλακή...
Στις απολογίες τους ο Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του αρνήθηκαν τις κατηγορίες του Λεττονού Σουμπότινς ότι , “του άρπαξαν 915 κιλά χρυσού και 57 εκατομμύρια ευρώ",.

Και υποστήριξαν ότι, είναι θύματα εκβιασμού του Λεττονού χειριστή της πλατφόρμας διαδικτυακού χρυσού και της οργάνωσης των Σαϊεντολόγων!