Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

O... σερίφης κ. Βασιλειάδης


Η απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, να απαγορεύσει ακόμη και τις μεμονωμένες μετακινήσεις οπαδών, για να αντιμετωπιστεί η βία στα γήπεδα, πήρε εκρηκτικές διαστάσεις στην τηλεοπτική «Δίκη», με προσκεκλημένη, μεταξύ άλλων, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.

Θωμαίδης: Το θέμα της εβδομάδας η μετακίνηση οπαδών. Γιατί η κυβέρνηση μεσω του υφυπουργού αθλητισμού κ. Βασιλειάδη κάνει κάτι, με το οποίο διαφωνεί ακόμη και ο γενικός γραμματέας Τζούλιος Συναδινός, ο οποίος έχει δηλώσει ότι, δεν μπορεί να καταλάβει, γιατί πρέπει να απαγορεύσουνε στους οπαδούς , να πάνε στο γήπεδο.
Αντιθέτως ο κ. Βασιλειάδης κάνει λόγο και γιά απαγόρευση σε μεμονωμένες μετακινήσεις οπαδών.
Μπενέα: Kυρία Αυλωνίτου, η κυβέρνηση σας, είστε κυβέρνηση τόσο καιρό, εσείς μάλιστα είστε ένας άνθρωπος, που έκανε λαμπρή καριέρα στον αθλητισμό, η βία στα γήπεδα είναι ένα φαινόμενο, που δεν είναι τωρινό, που το γνωρίζατε και ως αντιπολίτευση. Είσαστε τόσο καιρό κυβέρνηση, είπατε και πάρα πολύ ωραία, να γίνει κάτι και να πηγαίνουμε στα γήπεδα, χωρίς να κινδυνεύουμε. Κι εγω θέλω να πηγαίνω στο γήπεδο και το παιδί μου να παίρνω στο γήπεδο, ποιός είναι ο τρόπος λοιπόν, που η κυβέρνηση σας λέει και εσείς ότι,
Θωμαίδης: Ποιό είναι το σχέδιο, γιά το οποίο ακόμη δεν έχετε κάνει τίποτα, πέρα από τα αστυνομικού τύπου μέτρα του υφυπουργού, σερίφης δηλαδή ο κ. Βασιλειάδης  στο ποδόσφαιρο, απαγορεύει τις μεμονωμένες μετακινήσεις οπαδών, κάτι που δεν μπορεί να ελεγχθεί κατ΄αρχήν, το είπατε και εσείς.
Θωμαίδης: Και ξέρετε δεν συνάδει με τη Δημοκρατία το «αποφασιζουμε και διατάσσουμε».
Μπενέα: O σερίφης είναι φαινόμενο του Φαρ Ουεστ. Οχι μιάς Δημοκρατίας. Πείτε μου λοιπόν ποιός είναι ο τρόπος, που μπορώ να παρω εγω την κόρη μου και να παω στο γήπεδο, που θέλει πάρα πολύ να πάει...

Δείτε τη συνέχει στο video της εκπομπήςhttp://www.skai.gr/tv/show/?showid=64950