Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Ο κορωνοϊός... αποφυλακίζει το Γιάννο!

Αποφυλακίζεται εντός της ημέρας ο Γιάννος Παπαντωνίου Ο κορωνοϊός βγάζει από τη φυλακή τον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου, που αποφυλακίζεται από στιγμή σε στιγμή,  μετά από 17 μήνες στη φυλακή, για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος αδυνατούσε, όπως υποστήριζε, να καταβάλει τα 150.000 ευρώ της εγγυοδοσίας, που του είχε επιβληθεί ως ένας από τους περιοριστικούς όρους, τελικά κατάφερε να πάρει προθεσμία προκειμένου, για να συγκεντρώσει το ποσό αυτό έως την 1η Ιουλίου.
Ηδη η σύζυγος του Ρούλα Κουράκου και μέλη της οικογένειας του, βρίσκονται στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου, υποδεχτούν τον πρώην υπουργό.
Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών είχε εκδοθεί πριν από περίπου 15 ημέρες για την αποφυλάκισή του λόγω λήξης του 18μηνου, αλλά ο Γιάννος Παπαντωνίου υποστήριξε ότι έχουν δεσμευτεί όλοι οι λογαριασμοί του και δεν έχει τη δυνατότητα καταβολή της εγγυοδοσίας.
Λόγω ωστόσο και των ειδικών συνθηκών λόγω κορωνοϊού έγινε δεκτό το σχετικό αίτημά του και του δόθηκε προθεσμία να καταβάλει την εγγύηση έως την 1η Ιουλίου.