Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Ανάσα... από κορωνοιό, για τους εμπλεκόμενους της Novartis

Τα μυστικά της Βιέννης, η «απασφάλιση» του Γ. Αγγελή, και ο ...Ο κορωνοιός  έβαλε σε... καραντίνα και την έρευνα, γιά την υπόθεση της Novartis, καθώς οι αντεισαγγελείς ΑΠ Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης δεν διενεργούν καμμία πράξη, αφού έχει ανασταλεί η λειτουργία των δικαστηρίων.
Ταυτόχρονα, έδωσε... ανάσα στους εισαγγελείς Διαφθοράς Τουλουπάκη - Ντζούρα - Μανωλη, που είχαν κληθεί στις 30η Μαίου, για να δώσουν  έγγραφες εξηγήσεις, στο πλαίσιο των καταγγελιών του αντεισαγγελέα ΑΠ Γιάννη Αγγελή, περί σκοπιμότητας και ανικανότητας τους στην έρευνα της Novartis.
Λόγω κορωνοιού, οι εξηγήσεις τους μετατέθηκαν στο... άγνωστο, ενώ το ίδιο έγινε και με τον αντεισαγγελέα ΑΠ Γιάνμη Αγγελή, ο οποίος είχε κληθεί από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπύρο Παπά, για να δώσει εξηγήσεις, επειδή έδωσε στη Boυλή  απόρρητα έγγραφα του FBI, που σύμφωνα με μήνυση της κ. Τουλουπάκη, είχε πάρει, εν αγνοία της, απο το γραφειο της.απο το γραφείο της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ξ επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, οπως και οι επίκουροι εισαγγελείς Ντζούρας - Μανώλης, θα ξανακληθούν  στον Αρειο Πάγο, σε  άλλη ημερομηνία, άγνωστη προς το παρόν.
Το ίδιο θα γίνει και με τον κ. Αγγελή, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.