Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: NEΚΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΝOOR ONE, ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ!



Εξέλιξη - σοκ στην πολύκροτη υπόθεση του Noor One.

Νεκρός, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένας ακόμη σημαντικός μάρτυρας, στην υπόθεση του ναρκοπλοίου.

Ο έλληνας επιχειρηματίας Βασίλης Γεωργιάδης, που ζούσε στο Ντουμπάι και προσπαθούσε απεγνωσμένα, από το 2018, να έρθει σε επαφή με τις ελληνικές δικαστικές αρχές, για να δώσει πληροφορίες και στοιχεία για μεγάλη υπόθεση διαφθοράς κρατικών αξιωματούχων, που συνδεόταν με την υπόθεση του Noor One, βρέθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νεκρός είναι και ο σκύλος του, με τον οποίο διέμενε σε διαμέρισμα στο Ντουμπάι.

Ο Βασίλης Γεωργιάδης ζούσε σε καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας, καθώς του είχε απαγορευτεί η έξοδος από τα Αραβικά Εμιράτα, γιά οικονομική αντιδικία και δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πηγές των "Δικογραφιών", δικοί του άνθρωποι, με τους οποίους μιλούσε συχνά, τον αναζήτησαν στο τηλέφωνο, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, χωρίς να πάρουν απάντηση.

Συγγενικά του πρόσωπα ενημερώθηκαν από την Πρεσβεία ότι, βρέθηκε ένα πτώμα στο διαμέρισμα του, από τον σεκιουριτά της πολυκατοικίας.

Η αιτία θανάτου του παραμένει άγνωστη, καθώς κατά περίεργο λόγο, εκδόθηκε πιστοποιητικό θανάτου του, στις 3 Σεπτεμβρίου, χωρίς να γίνει αναγνώριση στο πτώμα του και χωρίς επίσης να γίνει νεκροψία και νεκροτομή.

Το συγκλονιστικότερο όλων είναι ότι, η σωρός του παραμένει ακόμη στα Εμιράτα, καθώς δεν την έχουν παραλάβει οι οικείου του, ενώ είναι άγνωστο, πού βρίσκονται τα προσωπικά του είδη, μεταξύ των οποίων πολύτιμες σημειώσεις και δύο λαπ τοπ...


Την υπόθεση του μάρτυρα είχε αποκαλύψει η Μαίρη Μπενέα, στην τηλεοπτική "Δίκη στο Open", όπου ο Βασίλης Γεωργιάδης, έδωσε δύο μεγάλες συνεντεύξεις και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης, όπως την εμπλοκή δέκα ακόμη προσώπων, μεταξύ των οποίων και δύο ποδοσφαιροπαραγόντων, που παραμένουν ασύλληπτα.

Ο Βασίλης Γεωργιάδης είχε καταθέσει το Σεπτέμβριο του 2020 στον ανακριτή Πετρόπουλο, ο οποίος είχε στείλει ερωτηματολόγιο στην ελληνική πρεσβεία στο Ντουμπάι, αποκαλύπτοντας την εμπλοκή προσώπων, που παραένουν ασύλληπτα.

Ο ανακριτής Πετρόπουλος, όπως είναι γνωστό, στη συνέχεια έκλεισε την υπόθεση με τυπικές κλήσεις, ενώ έχει μετατεθεί στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας.

Είναι άγνωστο, προς το παρόν, που έχουν καταλήξει οι καταγγελίες, τις οποίες έκανε στην κατάθεση του στον ανακριτή, ο Βασίλης Γεωργιάδης και εαν ενδιαφέρθηκε ο ανακριτης κ. Πετρόπουλος.

Να σημειωθεί ότι, με παράμβαση στον τηλεοπτικό αέρα της δίκης του αντεισαγγελέα ΑΠ Ισίδωρου Ντογιάκου τον Ιούνιο του 2020, είχε διενεργηθεί έρευνα και από τον Αρειο Πάγο.

Ακολουθούν με χρονική σειρά, οι αποκαλύψεις της Μαίρης Μπενέα, γιά την υπόθεση του μάρτυρα Βασίλη Γεωργιάδη και όλα όσα είχε πει στις συνεντεύξεις του:

ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΜΑΪΟΥ 2020

ΑΠΟΨΕ στη "ΔΙΚΗ": Το ντοκουμέντο του μάρτυρα που κανείς δεν ήθελε να καταθέσει!



Σήμερα (23.45) η "Δίκη στο Open" φωτίζει την πλέον πολύκροτη δικαστική υπόθεση με ποδοσφαιρική εμπλοκή:

-Ο μάρτυρας που ουδείς θέλει να καταθέσει!

-Τα τρία βιντεοσκοπημένα ντοκουμέντα που δεν αξιοποιήθηκαν

-Ο κατηγορούμενος που φοβάται για τη ζωή του

ΑΚΟΜΗ: Η επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι διαμάχες στα αθλητικά δικαστήρια, το διακύβευμα των εκλογών της ΕΠΟ, οι νέες συμμαχίες στη Super League 1 και μια μυθιστορηματική ποινική δίωξη.
Στο στούντιο, όπως κάθε Δευτέρα η Μαίρη Μπενέα, με συγκλονιστικό ρεπορταζ.
Για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι. 


ΤΡΙΤΗ, 26 ΜΑΪΟΥ 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ NOOR ONE: Ο άγνωστος μάρτυρας, που δεν θέλουν να καταθέσει (Video)


 Μιά άγνωστη, συγκλονιστική πτυχή της υπόθεσης του πλοίου NOOR ONE με τους 2,1 τόννους ηρωίνη, αποκάλυψε χτες το βράδυ η Μαίρη Μπενέα στην τηλεοπτικη "Δίκη στο Open".
Η δημοσιογράφος έφερε στο φως δικαστικό έγγραφο, που αποκαλύπτει ότι, ένας  άγνωστος μέχρι στιγμής μάρτυρας, που βρίσκεται εκτός Ελλάδος, προσπαθεί απεγνωσμένα, από το 2018, να έρθει σε επαφή με τις ελληνικές δικαστικές αρχές, για να δώσει πληροφορίες και στοιχεία για μεγάλη υπόθεση διαφθοράς κρατικών αξιωματούχων, που φέρεται να έχει παρακλάδια και στην υπόθεση του Noor One
Μάλιστα είχε ενημερώσει από το Μάρτιο του 2019 την πρώην ανακρίτρια της υπόθεσης του ναρκοπλοίου Καλλιόπη Μάντακα, προκειμένου να καταθέσει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του. 
Για τον άγνωστο μάρτυρα ενημερώθηκε πρόσφατα η ηγεσία του Αρείου Πάγου, καθώς και ο εκτελεστικός γραμματέας της Ομάδας Κρατών για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς (GRECO) Τζιανλούκα Εσποζίτο. 
Στην εκπομπή δημοσιοποιήθηκαν και τρία άγνωστα  βίντεο, που αποκαλύπτουν το "αμαρτωλό" ταξίδι του NOOR ONE, με το παράνομο φορτίο.
Σύμφωνα με τη μετάφραση, το έγγραφο ανέφερε:

"Αγαπητή κυρία

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας 27.3.2019, σχετικά με την αίτηση μου, να καταθέσω εθελοντικά, καταγγελίες, σχετικά με την υπόθεση του Noor one και καταγγελίες, για κακοδιαχείριση, διαφθορά, παράβαση καθήκοντος από πρόθεση και χρηματισμό, με απόλυτο σεβασμό σε σας προσωπικά και πλήρη εμπιστοσύνη στο γραφείο σας, παρακαλώ να δείτε παρακατω τη δήλωση μου.
Το όνομα μου είναι...
Με την επιστολή μου, θα βρειτε τις απαραίτητες λεπτομέρειες, για την ενημέρωση σας.
Εχω προσπαθήσει επανειλλημένως, με το ελληνικό προξενείο... να φερω το θέμα σε γνώση των ελληνικών αρχών, χωρίς επιτυχία.
Απο τον Οκτώβριο του 2018, έχω προσπαθησει επανειλλημένως αρκετές φορές, με διαφορες διευθύνσεις στην Αθήνα:
Oργανωμενο Εγκλημα.
Εισαγγελία Διαφθοράς.
Υπουργείο Προστασιας του Πολιτη
Υπουργείο Δικαιοσύνης/ Γενική Γραμματεία κατά της Διαφθοράς
Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθεσεων
Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
να το θεμα σε γνωση των αρχών, χωρις επιτυχία.
Καταλαβαίνω το γραμμα του νομου και ειδικά το άρθρο 216 ΚΠΔ, αλλά για ατυχείς συγκυρίες, αυτό δεν ειναι εφικτό γιά τους παρακατω λογους.
  1. Οι καταγγελιες αφορούν κυβερνητικούς υπαλλήλους από την ελληνική πρεσβεία, ελληνικό προξενειο, Υπουργειο Εξωτερικών και διευθύνσεις, για κακοδιαχείριση, παράβαση καθήκοντος από πρόθεση και χρηματισμό.
  2. Οι καταγγελιες περιέχουν πληροφορίες, γιά εγκληματικές ενέργειες, ξέπλυμα χρήματος, λαθρεμπόριο πετρελαίου και δυνατή πιθανότητα εμπορίου ναρκωτικών.
  3. Οι καταγγελίες αφορούν άμεσα ή έμμεσα ανθρώπους, εταιρίες, από τον κόσμο της Ναυτιλιας, με υψηλα ισταμενους κυβερνητικούς υπαλλήλους, γιά διαφθορά και χρηματισμό.
  4. Κατόπιν της εντολής σας στο ελληνικό προξενείο, γιά την γραπτή κατάθεση μου, σύμφωνα με το νόμο, υπήρξε διαρροή, στα ΜΜΕ, για τη διαθεση μου, να καταθέσω.
  5. Σύμφωνα με το γραμμα του νόμου, οι τοπικές Αρχές, μπορούν να πάρουν την κατάθεση μου, μετα από αιτημα σας.
    Ταπεινά αιτούμαι να αποφύγετε αυτή την επιλογή.
Θεωρώ ότι, είναι υποχρέωση και καθήκον, να βαλω ενα εμπόδιο στις εγκληματικές ενέργειες αυτών των ανθρώπων, που είναι συμμορίες.
Η διαφθορά υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει.
Ο στοχος μας θα πρεπει να είναι, να την ελαττώνουμε, με οποινδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε μέσο, εφαρμοζοντας το γραμμα του νόμου και οχι κατά τη δική μας κριση, η το φοβο να μας κατηγορήσουν.
Κατόπιν των ανωτέρω, ζητάω, να μου δωσετε οδηγίες τι θα κάνω.
Δείτε την εκπομπή:https://www.tvopen.gr/watch/28894/hdikhstoopen252f052f2020