Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Επικίνδυνο το εμβόλιο και γιά τις έγκυες!

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις, για παρενέργειες και επικινδυνότητα του εμβολίου, γιά τον κορωνοϊό.

Οταν μάλιστα προέρχονται, από χώρες όπως η Βρεττανία, όπου ξεκίνησαν να κάνουν το εμβόλιο, τότε έχουν ακόμη μεγαλύτερη εγκυρότητα.

Διαβάστε:

Ανησυχία προκάλεσε η προειδοποίηση της βρετανικής κυβέρνησης ότι «Οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να λαμβάνουν το εμβόλιο της Pfizer και οι γυναίκες γενικά θα πρέπει να αποφεύγουν να μείνουν έγκυες έως τουλάχιστον δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό», σύμφωνα όσα έγραψε και ο The Independent. 

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, «Τα εμβόλια mRNA (σ.σ.: της Pfizer) είναι ολοκαίνουργια, πειραματική τεχνολογία και  οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις είναι εντελώς άγνωστες . Ότι δεν γνωρίζουμε εάν αυτό το εμβόλιο θα μπορούσε να προκαλέσει υπογονιμότητα (σ.σ.: στείρωση) είναι ένα σημαντικό ζήτημα. 

Τα εμβόλια που δεν έχουν μελετηθεί επί αρκετό καιρό ενέχουν σοβαρό κίνδυνο να προκαλέσουν «χειρότερη αντίδραση στον ιό» όπως αναφέρει το Reuters

Αυτός ο ιός έχει ποσοστό επιβίωσης 99,5% για άτομα κάτω των 70 ετών,  σύμφωνα με την εκτίμηση του CDC.https://www.pronews.gr/ygeia/942397_snopes-fmr-pfizer-vp-den-eipe-oti-emvolio-gia-ton-koronoio-prokalei-gynaikeia-steirosi