Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Δύο ποδοσφαιρικούς παράγοντες κατονόμασε στον ανακριτή ο μάρτυρας του Noor One!Δύο επιχειρηματίες από το χώρο του ποδοσφαίρου, κατονόμασε ο "άγνωστος μάρτυρας", όπως τον αποκαλούσαμε, μέχρι πρότινος.

Ο μάρτυρας, που φέρεται ως "κλειδί" στην υπόθεση του Noor One, ονομάζεται Βασίλης Γεωργιάδης και μίλησε χτες στη  "Δίκη στο Open", σε απευθείας σύνδεση από το Ντουμπάι:

 https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/787207_o-martyras-tis-ypothesis-noor-one-apo-ntoympai-milise-stin-diki-sto

O μάρτυρας, που προσπαθούσε επί δυόμισι χρόνια, να δώσει στοιχεία στη Δικαιοσύνη , για το ναρκοπλοίο, κατέθεσε την περασμένη Τρίτη, κληθείς από τον ανακριτή του Noor One Γιάννη Πετρόπουλο .

Στην κατάθεση του, έδωσε στοιχεία και ονοματεπώνυμα, για 10 πρόσωπα, που εμπλέκονται στην υπόθεση του Noor One, αλλά μέχρι τώρα, ήταν άγνωστα στη Δικαιοσύνη.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για επιχειρηματία από το χώρο της ναυτιλίας και του ποδοσφαίρου, που έδωσε χρήματα για την επισκευή του πλοίου. 

Η κατάθεση έγινε στην ελληνική πρεσβεία του Ντουμπάι και ο μάρτυρας  αναφέρθηκε σε στοιχεία και για άλλα πρόσωπα που δεν περιλαμβάνονται στη δικογραφία Τζίβα.