Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Τρέμουν τις παρενέργειες το εμβολίου. Στη Βρεττανία στήνουν "Μονάδες Ανάνηψης"!

Τρομάζουν οι παρενέργειες από το εμβόλιο κορωνοϊού.

Γι΄αυτό και χώρες, όπως η Βρεττανία, που πρώτη το ξεκίνησε, βρίσκονται σε ετοιμότητα, γιά τα χειρότερα...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Βρεττανικά ΜΜΕ, η Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Βρετανίας (NHS) επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι, θα εγκαταστήσει πλήρεις «Μονάδες Ανάνηψης» σε κέντρα εμβολιασμού κορωνοϊού οι οποίες θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε λήπτες του εμβολίο,υ που θα παρουσιάζουν παρενέργειες!

Η εγκατάσταση «Μονάδων Ανάνηψης» επιβλήθηκε, όταν δύο εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας, που εμβολιάστηκαν υπέστησαν αλλεργικές αντιδράσεις, μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer BioNTech, την πρώτη ημέρα της διάθεσης και κόντεψαν να πεθάνουν από αδυναμία αποκατάστασης της αναπνοής τους.

Μετά τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αντιμετώπισαν οι δύο εργαζόμενοι, η Ρυθμιστική Υπηρεσία, για τα φάρμακα και τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης (MHRA) εξέδωσε «προληπτικές συμβουλές», που ανέφεραν ότι, τα άτομα, που έχουν «ιστορικό σημαντικών παρενεργειών» σε φάρμακα, τρόφιμα ή εμβόλια πρέπει να αποφεύγουν τη λήψη το εμβόλιο κορωνοϊού.

Η νέα οδηγία αναφέρει: «Οι εγκαταστάσεις ανάνηψης πρέπει να είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή, για όλους τους εμβολιασμούς. Ο εμβολιασμός πρέπει να πραγματοποιείται μόνο σε εγκαταστάσεις όπου υπάρχουν μέτρα ανάνηψης».

Η Ελληνική Κυβέρνηση προπαγανδίζει καιρό τώρα το εμβόλιο.

 θα υπάρξουν ανάλογες εγκαταστάσεις και  στην Ελλάδα?