Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Δεν θα αποτεφρωθεί ο Μαραντόνα, μέχρι να γίνει εξέταση DNA!


Τα δικαστήρια της Αργεντινής θα λύσουν το θέμα της τεράστιας περιουσίας του “θεού της μπάλλας” Ντιέγκο Μαραντόνα, για την οποία ερίζουν τα νόμιμα και τα παιδιά του, που δεν έχει, αναγνωρίσει.

Ενα από τα δικαστήρια μάλιστα, έκρινε ότι, το σώμα του Μαραντόνα δεν μπορεί να αποτεφρωθεί, μέχρι να ολοκληρωθεί η εξέταση DNA, που ζητάει μία από τις κόρες του, που δεν είχε αναγνωρίσει!

Αυτό αποφάσισε δικαστήριο της Αργεντινής, στο οποίο προσέφυγε η Μαγκάλι Γκιλ, η οποια ισχυρίζεται ότι, ο Αργεντινός θρύλος, ήταν θετός της πατέρας.

Ο Μαραντόνα έχει αναγνωρίσει τέσσερα παιδιά στην Αργεντινή κι ένα στην Ιταλία.

Πριν από δύο χρόνια η Μαγκάλι Γκιλ αποκάλυψε ότι, ο βιολογικός της πατέρας ήταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα και ζήτησε να υποβληθει σε εξέταση DNA, για να διαπιστωθεί αν είναι παιδί του.

To Πρωτοδικείο της Αργεντινής έκρινε, γιά το θρύλο του ποδοσφαίρου, που πέθανε από καρδιακή προσβολή τον περασμένο μήνα και ετάφη στις 26 Νοεμβρίου σε νεκροταφείο λίγο έξω από το Μπουένος Άιρες ότι, δεν μπορεί να αποτεφρωθεί, προκειμενου να γινει η εξεταση DNA.

Παρά το ότι, συνήγορος του εκλιπόντος δήλωσε ότι, υπάρχουν δείγματα DNA, το Εθνικό Πρωτοδικείο της Αργεντινής αποφάσισε ότι, το σώμα του Μαραντόνα δεν πρέπει να αποτεφρωθεί στο μέλλον.