Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Απόπειρα δωροδοκίας Σιαμπάνη: Τα είπε όλα? (video)


Η "Δίκη στο Open" αποκάλυψε χτες όσα κατέθεσε ο νεαρός τερματοφύλακας του Αρη Μάριος Σιαμπάνης, στο πλαίσιο της επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, μετά τις  καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας του.

Η κατάθεση του διήρκεσε για περισσότερο από τρεις ώρες, καθώς ρωτήθηκε επισταμένως, εάν η συνάντηση, που, όπως παραδέχτηκε, έγινε το βράδυ της Πέμπτης με έναν πρώην υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται ότι, του πρόσφερε 100.000 ευρω, γιά να έχει μειωμένη απόδοση, συνδέεται με την ΠΑΕ - ΠΑΟΚ.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του αστυνομικού - ανακριτικού υπαλλήλου, ο νεαρός τερματοφύλακας του ΑΡΗ, ήταν κατηγορηματικός ότι, ο άνθρωπος, που τον πλησίασε και μάλιστα φέρεται ότι, ζήτησε να βρει κι άλλους συμπαίκτες του, να έχουν μειωμένη απόδοση, δεν συνδέεται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Ο τερματοφύλακας του Άρη προσήλθε νωρίς, χτες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, κατόπιν παραγγελίας της εισαγγελέα Πρωτοδικών και εισαγγελέα - επόπτη Αθλητικής Βίας κ. Διπλοϊδου, η οποία χειρίζεται την δικαστική έρευνα, που διενεργείται, για τη υπόθεση.


Σύμφωνα με  όσα αποκάλυψε η «Δίκη στο Open»,  ο Μάριος Σιαμπάνης, μίλησε, για συνάντηση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης με έναν πρώην υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει φύγει πριν 4-5 χρόνια, τον κατονόμασε και του πρόσφερε ένα ποσό, 100.000 ευρώ για να έχει μειωμένη απόδοση, ενώ του ζητήθηκε να βρει κι άλλους συμπαίκτες του να έχουν μειωμένη απόδοση. 

Ο Σιαμπάνης ξεκαθάρισε πως αυτός ο άνθρωπος δεν συνδέεται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ σε ερώτηση γιατί δεν μίλησε πριν τον αγώνα είπε πως δεν ήθελε να... δυναμιτίσει το κλίμα και απλά ενημέρωσε κάποιους συμπαίκτες του για το περιστατικό. 

Δείτε την εκπομπή:

 https://www.tvopen.gr/watch/51117/hdikhstoopen142f122f2020