Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Τι είπε ο πρώην προπονητής της (τότε) 11χρονης, στον ανακριτή, όπου απολογείται, για βιασμό!

Κατηγορούμενος για τρία κακουργήματα, οδηγήθηκε πριν από λίγο στον ανακριτή, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων,ο 38χρονος που κατηγορείται, για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας πριν από 10 χρόνια.
Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων, εάν έχει να δηλώσει κάτι απάντησε: «Nα πείτε στον Σπύρο, να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του».

Aναμένεται να ζητήσει προθεσμία, όπως έχει δικαίωμα εκ του νόμου,  ώστε να ενημερωθεί ο ίδιος και ο συνήγορός του, για τη δικογραφία και να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, μετά την κατάθεση της αθλήτριας ιστιοπλοΐας στον εισαγγελέα Ν. Στεφανάτο, ο οποίος διενεργεί την προκαταρκτική έρευνα, με αφορμή της καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Από τη Σάμο, όπου διέμενε μόνιμα, ο πρώην προπονητής αρνήθηκε το βιασμό και μίλησε για «σχέση με προοπτική γάμου".
Ενώ υποστήριξε ότι, η οικογένεια της πρωταθλήτριας τον πλησίασε, επειδή είχε λεφτά και ότι μέχρι πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση, ήθελε να την παντρευτεί, αλλά τώρα πια δεν τη θέλει.

Αρνήθηκε ότι, είχε σχέση με 11χρονη, λέγοντας: "Hταν πολύ μεγαλύτερη. Θα το δείτε. Ήταν πολύ μεγαλύτερη και πηγαίναμε για γάμο και είχε συμφωνήσει η μητέρα της. Ένα χρόνο ολόκληρο με πιλάτευε. Ένα χρόνο ολόκληρο. Και την έκανε την τούμπα τελευταία στιγμή, όταν κατάλαβε ο άνδρας της, τι συνέβαινε -ο οποίος με αποκαλούσε γιο του και εγώ πατέρα. Μπροστά στους γονείς μου ήμασταν οικογένεια. Και της είχα πει ότι ‘θέλω να πάρω την κόρη σου’ και μου έδινε την άδεια να βγαίνουμε και μαζί» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Eντεκα χρονών; Εγώ δεν πήγα με κοπέλα 11 χρονών ούτε 12. Όλα ξεκίνησαν μετά το 2012 και με επιχειρηματολογία της κυρίας της μεγάλης ότι, είχα την ιδανική διαφορά ηλικίας εγώ με αυτή».
- Το γεγονός ότι το παιδί ήταν ανήλικο, δεν σας προβλημάτιζε;» τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.
Για  να απαντήσει  πως: «Όταν έχω τη συγκατάθεσή της… Εσείς την παλαιά εποχή δεν έχετε δει γάμο με κοπέλες που παντρεύονται στα 16 τους; Η γιαγιά μου σε αυτή την ηλικία παντρεύτηκε. Και η ίδια η μητέρα της έχει παντρευτεί σε μικρή ηλικία».
Kαι κατεληξε: «Μάνα και κόρη δεν με άφηναν σε χλωρό κλαρί. Τη μάνα άκουγα. Αυτήν εμπιστεύθηκα» εξήγησε.