Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

"Παιχτούρα ο... Αυγενάκης"! (VIDEO)



Αλώβητος παρέμεινε στον ανασχηματισμό ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, παρά το γεγονός ότι, ο πρωθυπουργός, τον είχε στον... πάγκο, όπως συνέβη, με την περίφημη διάταξη  Γεραπετρίτη.

Στη χτεσινή "Δίκη στο Open", δεν έμεινε ασχολίαστο:

 ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Πάντως ο κ. Αυγενάκης παρέμεινε στο υπουργείο και στην ουσία ο πρωθυπουργός, κ. Μπενέα, ενέκρινε την επιλογή του, παρ΄ότι, πράγματι τον έστειλε στον πάγκο.

ΜΠΕΝΕΑ: Κύριε Θωμαϊδη, θα το πω με ποδοσφαιρικούς όρους. Αν ο πρωθυπουργός ήταν προνητής της ομάδας και παίρνει τον παίκτη από τον πάγκο, γιατί τον είχε στον πάγκο και στον...  πάγο, εάν δεν κάνω λάθος, σε πολύ κρίσιμα ζητήματα..

ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Βεβαίως, στην περίφημη διάταξη Γεραπετρίτη, την οποία τελικά υπέγραψε ο κ. Αυγενάκης...

ΜΠΕΝΕΑ: Eάν λοιπόν ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι, ο κ. Αυγενάκης είναι... παικταράς, για να το πω κάπως λαικά, τον βγάζει από τον πάγκο, είτε γιατί το ανακάλυψε τώρα, ή κάτι άλλο συνέβη, κάπως επηρεάστηκε... Τώρα, ποιός τον επηρέασε, θα το δούμε...

ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Ο πρωθυπουργός αυτοβούλως κρίνει και ο ίδιος αποφασίζει, για τον κορωνοϊό... Δεν μπορώ, να πιστέψω ότι, τον επηρεάζουν κάποιοι, ώστε να διατηρήσει έναν Υπουργό Αθλητισμού.

ΜΠΕΝΕΑ: Κι εγώ είπα ότι, χρησιμοποιώ ποδοσφαιρικούς όρους!

Δείτε την εκπομπή:https://www.tvopen.gr/watch/53868/hdikhstoopen042f012f2021