Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Ο Αρειος Πάγος ερευνά γυναίκα δικαστή, για στενές σχέσεις με δολοφονημένο ποινικό!

Δικαιώνονται οι "Δικογραφίες", που είχαν αποκαλύψει από τον περασμένο Μάιο ότι, αξιωματικοί, του  οργανωμένου εγκλήματος, είχαν εντοπίσει σε νόμιμα καταγεγραμμένες συνομιλίες από τον υπερκοριό της ΕΥΠ, που αφορούσαν "συμβόλαιο θανάτου", επιχειρηματία, ο οποίος είχε εμπλακεί με υποθέσεις της νύχτας, το όνομα ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗ, με την οποία ο δολοφονηθείς φέρεται ότι, είχε πολύ στενή σχέση...

Η υπόθεση απασχολεί  τον Αρειο Πάγο, καθώς ο εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Βασίλης Πλιώτας, διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, για διερεύνηση τυχόν τέλεσης των ποινικών αδικημάτων της παράβασης καθήκοντος και αποσιώπησης λόγου εξαίρεσης από υπόθεση την οποία χειρίστηκε ως ανακρίτρια. 

Παράλληλα διενεργείται κατεπείγουσα προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα από την επιθεώρηση του Αρείου Πάγου την οποία ανέλαβε η αρεοπαγίτης, Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα.

Εγραφαν οι "Δικογραφίες" στις 30 Μαίου 2020:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 30 ΜΑΪΟΥ 2020

ΣΟΚ! Γυναίκα δικαστής σε καταγεγραμμένες συνομιλίες, δολοφονίας επιχειρηματία...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Τεράστια εντύπωση και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει σε αξιωματικούς, που ασχολούνται με υποθέσεις οργανωμένου εγκλήματος το γεγονός ότι, σε νόμιμα καταγεγραμμένες συνομιλίες από τον υπερκοριό της ΕΥΠ, που αφορούν "συμβόλαιο θανάτου", επιχειρηματία, που είχε εμπλακεί με υποθέσεις της νύχτας, εντόπισαν το όνομα ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗ, με την οποία ο δολοφονηθείς φέρεται ότι, είχε πολύ στενή σχέση...
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεκριμένες συνομιλίες, έχουν μπει στο... μικροσκόπιο των Διωκτικών Αρχών, που διερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία.
Η υπόθεση αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς ο δολοφονηθείς, φέρεται ότι, είχε στενές σχέσεις  με «βαριά» ονόματα της παρανομίας, ενω επιπλέον φέρεται ότι, διατηρούσε φιλικούς και συγγενικούς δεσμούς  με ισχυρούς παράγοντες της οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας.
Η υπόθεση της δολοφονίας του ερευνάται.