Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Η ελευθεροτυπία βρήκε το δίκιο της!

Δικαστική απόφαση υπέρ του ραδιοφωνικού σταθμού «Pressing 90.1 FM» πήρε το Μονομελές Πρωτοδικείο Λάρισας, που αναγκάζει τον Αλέξη Κούγια από εδώ και πέρα να μην χρησιμοποιεί μειωτικούς και εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του σταθμού, αλλά και των δημοσιογράφων του.

 Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου: 

«Μεγαλειώδης Νίκη της Ελευθεροτυπίας και δικαίωση για το ραδιοφωνικό σταθμό «Pressing 90.1 FM» και τους δημοσιογράφους του, η σημερινή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λάρισας και της Δικαστή κ. Κουταντέλια, που έκρινε ότι ο κ. Κούγιας δεν μπορεί πλέον να αποκαλεί το ραδιόφωνό μας «ράδιο πατάρι» και τους δημοσιογράφους του «δόκιμους», «αυτοχαρακτηριζόμενους» κλπ και δεν μπορεί πια να προσβάλει, να εξυβρίζει και να ευτελίζει τις προσωπικότητές μας και το ραδιόφωνο, χρησιμοποιώντας κάθε μειωτικό κα εξυβριστικό χαρακτηρισμό εναντίον μας.

Το ραδιόφωνό μας, σε αντίθεση με τον κ. Κούγια ο οποίος προέβη σε δηλώσεις, δεν προέβη πριν την απόφαση, σε καμία ανακοίνωση, ανταποκρινόμενο στη σοβαρότητα που επιτάσσει το θέμα και στη σταθερή μας θέση, του σεβασμού της Δικαιοσύνης και του εκάστοτε δικάζοντος Δικαστή κατά τη διαμόρφωση της κρίσης του».