Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Μούτρα...


Καλά, δεν μιλάνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη?

Γιατί, δεν εξηγείται διαφορετικά το... "'αδειασμα" του κ. Γεωργιάδη από τον πρωθυπουργό, όπως συνέβη στην περίπτωση των μικροπωλητών, οι οποίοι επί δέκα μήνες προσπαθούσαν, να πείσουν τον υπουργό Ανάπτυξης, να συμπεριλάβει και αυτούς στο επίδομα ειδικού σκοπού, καθώς η πανδημία τους έχει ρημάξει οικονομικά.

Και εισέπραταν αδιαφορία.

Χρειάστηκε, να επικοινωνήσει ο πρόεδρος του Σωματείου τους Σταμάτης Μέλλος στο προσωπιό κινητό τηλέφωνο του Κυριάκου Μητσοτάκη και μάλιστα στις 11 τη νύχτα, για να βρεθεί μιά λύση και να συμπεριληφθεί και ο κλάδος τους, στο επίδομα ειδικού σκοπού.

Οπως είπε στις "Δικογραφίες" ο κ. Μέλλος, "επικοινώνησε ο ίδιος στο προσωπικό τηλέφωνο του κ.Μητσοτάκη, όπου άμεσα ανταποκρίθηκε και τους έδωσε λύση σε αντίθεση με το Υπουργείο Ανάπτυξης που δέκα μήνες τώρα δεν το κατάφερε".

Και συμπλήρωσε:

"Εδώ τίθεται θέμα επιβίωσης μας, καθώς πάνω από 2.500 οικογένειες είναι στα όρια της φτώχειας και συντηρούνται μέσα από τα κοινωνικά παντοπωλεία δήμων". 

Ενώ επεσήμανε με νόημα:

"Μετά λοιπόν τους μεμονωμένους εστιάτορες που δέχτηκε ο κ.Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου, ήρθε και το σημερινό με τους υπαίθριους εμπόρους, κάτι που στην ουσία σημαίνει, πως η δυσφορία του Πρωθυπουργού, για το Υπουργείο Ανάπτυξης είναι μεγάλη και άρχισε να παίρνει το παιχνίδι πάνω του με τους εργασιακούς κλάδους".