Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Ολοκαύτωμα!


Γράφει ο καρδιολόγος Πάνος Σταματόπουλος

Και τώρα τί να πει κανείς; Τί να ψελλίσει; Υπάρχουν λόγια; Χάθηκαν οι λέξεις. Σε λίγες μέρες η γιορτή της Δημοκρατίας, η Δεξίωση, Παρέλαση, επίδειξη καλοπέρασης και η ελπίδα σωτηρίας του λαού και του κράτους στους πολιτικούς, στους δημοσιογράφους και σε όλους που η παρουσία τους λαμπρύνει την γιορτή, ανάλογη εμφάνιση, χλιδή, αλλά και λείπει η ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ.Κανονικά αυτή η τραγωδία θα έπρεπε να είχε ωθήσει Πρωθυπουργό και Πρόεδρο Δημοκρατίας να κηρύξουν την χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και όχι να εστιάζουν ποιοί θα κληθούν στο Προεδρικό.

Ο τύπος σήμερα 18-07-2023 είχε ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ (τυχαία;), ΠΟΥΤΙΝ, Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΙ ΓΗΤΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ, κ.α.!

Να ακυρώσουν την γιορτή. Αλλά πού να βρεθεί μυαλό!

Στο μέσον του χάους σκηνή με πυροσβέστη να τραβά, σκυλί ράτσας, βίαια από το λουρί και αυτό να έχει στυλώσει τα πόδια. Καταλαβαίνει, το χαιδεύει στο κεφάλι, το σκυλί λύνει χειρόφρενο, ο πυροσβέστης πιάνει το σκυλί, το ανεβάζει σε αυτοκίνητο και το σώνει.

Είδες έξυπνος πυροσβέστης και έξυπνο ζώο τί μπορούν να κάνουν;

Αντίθεση: Ασtυνομικός παρακαλά κάτοικο να φύγει να σωθεί γιατί το σπίτι του δεν σώζεται και εκείνος όχι, να καεί. ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ.