Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Κατόπιν εορτής?


Τον περασμένο Φεβρουάριο υπογράφτηκε στο Υπουργείο Αθλητισμού το Μνημόνιο Συνεργασίας της ΕΠΑΘΛΑ, με τον Πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, ε.τ. Αντεισαγγελέα ΑΠ Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

Σκοπός η υποβοήθηση του έργου της Ε.Π.ΑΘΛ.Α από την Αρχή, που έχει υπερσύγχρονες εφαρμογές, γιά να εντοπίζει το μαύρο χρήμα.

Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά, που υπογράφτηκε μνημόνιο συνεργασίας, μεταξύ του Προέδρου της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπου Βουρλιώτη και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, που είναι επικεφαλής της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.)!

Στο επίκεντρο της συνεργασίας τους ήταν τα χειραγωγημένα ματς και το παράνομο στοίχημα, που έχουν αναδειχθεί σε πραγματική μάστιγα στη χώρα μας.

Τώρα, που έχει ξεσπάσει το σκάνδαλο του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, στο οποίο ερευνάται και η εμπλοκή πέντε Προέδρων της Super League1, καμμία ενημέρωση δεν έχει υπάρξει ακόμη, προς τον Πρόεδρο της Αρχής Ξεπλύματος Χαράλαμπο Βουρλιώτη, από την Ε.Π.ΑΘΛ.Α.

Δεν θα έπρεπε ο κ. Βουρλιώτης, να έχει ήδη ενημερωθεί, ώστε να έχει προχωρήσει με ανοίγματα τραπεζικών λογαριασμών και άλλα συναφή?