Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Δολοφονία κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού (Βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Συναγερμός και πάλι στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς πριν από λίγο δολοφονήθηκε Αλβανός  κρατούμενος, με μαχαίρι.
Σύμφωνα με αποκλειστικες πληροφορίες των "Δικογραφιών", που μεταδόθηκαν πριν απο λίγο στην εκπομπή "Μαζί σου" στον Σκάι, (Δείτε το βίντεο της εκπομπής στο 1:40 http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/mazi-sou/2019-01-14-11) δύο κρατούμενοι επιτέθηκαν σε Αλβανό και τον μαχαίρωσαν θανάσιμα.
Αυτή την ώρα μεταβαίνει στις φυλακές κλιμάκιο της Δίωξης Ανθρωποκτονιων της Ασφάλειας, για να διερευνήσει τις συνθήκες και τα αίτια της δολοφονίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται γιά Αλβανό κρατούμενο, ο οποίος εμπλέκεται σε μεγάλη δικαστική υπόθεση, η οποία επρόκειτο να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό σε δυο ημέρες.
Το θύμα φέρεται ότι είχε μεταχθεί απο άλλες φυλακές, ενόψει του επικείμενου δικαστηρίου.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, πρόκειται γιά Αλβανό, ο οποίος εμπλέκεται σε σκέλος του σκανδάλου της Energa Hellas Power.
Κατά τις ίδιες πηγές, την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα μετήχθη από τις φυλακές Χαλκίδας ο εκ των βασικών πρωταγωνιστών στην υπόθεση της Εnerga Hellas Power Αριστείδης φλώρος, ο οποίος κρατείται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, όπου βρίσκονται τα κελλιά των μελων της 17 Νοέμβρη και του πρώην υπουργου του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου.
Ο Αλβανός, που δολοφονήθηκε φέρεται οτι, συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονιας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποιος εκπροσωπούσε το δημόσιο στη δικη των κατηγορουμένων της Εnerga Hellas Power.
Διερευνάται, εαν η δολοφονία του Αλβανού στις φυλακές, σχετίζεται με την υπόθεση της Energa- Hellas Power.
Το περιστατικό της δολοφονίας στις φυλακες Κορυδαλλού, που έρχεται μετά απο την απόδραση των δυο Αλβανων κρατουμένων και τον ξυλοδαρμό του Αλβανού πατέρα της Ατζελίνας, καταδεικνύει για μία ακόμη  φορα την ανεπάρκεια του υπουργειου Δικαιοσυνης και των εξαγγελιων της κυβέρνησης.