Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

"Να ποιοί έβριζαν την Ελένη Τοπαλούδη στο facebook"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σφίγγει ο κλοιός για τους υβριστές της Ελένης Τοπαλούδη, οι οποίοι έκαναν συκοφαντικές και αισχρές αναρτήσεις στο διαδίκτυο εναντίον της, λίγο πριν αποκαλυφτεί η άγρια δολοφονία της, για την οποία προφυλακίστηκαν ο 21χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός.
Μετά απο την πολλή μεγάλη επιμονή της εποπτεύουσας τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εισαγγελέα εφετών Βιργινίας Σακαλαροπούλου, η οποία επανήλθε με αλλεπάλληλα αιτήματα δικαστικής συνδρομής στην κεντρική υπηρεσία της facebook, στην Αμερική, δόθηκε απάντηση.
Οι κωδικοί "έσπασαν" και αποκαλύφτηκε οτι, πρόκειται για δύο άτομα, τα οποία έμπαιναν στο fb και έγραφαν υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια γιά την 21χρονη φοιτήτρια.
Τα στοιχεία τους δεν έχουν αποκαλυφτεί ακόμη, επειδή τα πρόσωπα αυτά δεν έμπαιναν απο τον προσωπικό τους λογαριασμό στο fb, αλλά από κοινό λογαριασμό πολλών ατόμων.
Ελπίδες να αποκαλυφτεί η ταυτότητα τους δίνει το γεγονός ότι, το χρονικό διάστημα, για το οποιο διερευνήθηκαν τα ίχνη τους, αφορά μονον μία βδομάδα πριν και μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, απο τους δύο νεαρούς, οι οποίοι την πέταξαν ζωντανή στη θάλασσα.
Η facebook, μετα απο νέο αίτημα της εισαγγελέα κ. Σακελαροπούλου, διερευνά εαν τα συγκεκριμένα προφίλ των δύο αγνώστων, μεχρι τώρα ατόμων,  έμπαιναν στο fb το τελευταίο  δίμηνο πριν απο τη δολοφονία της Ελένης, από προσωπικούς τους λογαριασμούς, προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων τους.